ویزای سرمایه گذاری




مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه‌گذاری و کارآفرینی

اخذ اقامت استرالیا زیر نظر وکیل رسمی امور مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه‌گذاری و کارآفرینی

اخذ اقامت استرالیا زیر نظر وکیل رسمی امور مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه‌گذاری و کارآفرینی

اخذ اقامت استرالیا زیر نظر وکیل رسمی امور مهاجرت به استرالیا


شرایط ویزای سرمایه گذاری به استرالیا

اقدام به مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری، مسیر و راهکاری آسان برای آن دسته از صاحبان مشاغل، کارآفرینان و
تاجرانی است که کسب و کار آن‌ها موفق و پررونق بوده و یا در زمینه‌ی مدیریت اجرایی در سطوح عالی دارای سوابق درخشانی می
باشند و اولویت آنها همواره سهولت و سرعت انجام امور می باشد. در روش سرمایه گذاری متقاضی و افراد وابسته پس از طی مراحلی،
موفق به دریافت ویزای اقامت استرالیا خواهند شد، كه بسته به كلاس ويزا، اقامت مي تواند دائم يا موقت با قابلیت تبديل به
دائم باشد.

دلیل ترجیح اقدام مهاجرت در سال 97

از آنجا که اثبات تمکن مالی نسبت به دو سال قبل از زمان اقدام خواهد بود، لذا متقاضیان مهاجرت در سال 97 می بایست تمکن مالی
خود را نسبت به سال های مالی 96 – 97 را به نرخ دلار دولتی استرالیا اعلام نماید (2.900 تا 3.400 تومان)
با توجه به نوسانات نرخ ارز در سال 97 و احتمال رشد قیمت نرخ ارز دولتی تا پایان سال 97، متقاضیانی که در سال 98 اقدام
خواهد کرد می بایست از تمکن مالی بیشتری برخوردار باشند تا شرایط اولیه را محقق سازند، لذا شانس موفقیت در پرونده های سال
98 بسیار پایین تر از سال 97 خواهد بود.
اگر قصد مهاجرت از طریق سرمایه گذاری را دارید فرصت را از دست ندهید.

شرایط سرمایه گذاری

این ویزا به متقاضی این اجازه را می‌دهد که به مدت 4 سال بعد از صدور ویزا در استرالیا زندگی کنند که قابلیت افزودن دو سال
دیگر به این مدت نیز وجود دارد. هدف دولت استرالیا از ارائه‌ی این ویزا، جذب مدیران و سرمایه‌گذاران موفق جهت بهبود و رونق
وضعیت اقتصادی این کشور است. متقاضی به منظور دریافت این ویزا می‌تواند از طریق یکی از 5 زیرشاخه‌ی زیر اقدام کند:
دریافت ویزای موقت 188، اولین شرط لازم برای دریافت اقامت دائم از طریق ویزای 888 است. هزینه‌ی این ویزا با توجه به
زیرشاخه‌ی انتخابی از 3600 دلار تا 8400 دلار استرالیا متفاوت خواهد بود.

این ویزا به متقاضی این اجازه را می‌دهد که به مدت 4 سال بعد از صدور ویزا در استرالیا زندگی کنند که قابلیت افزودن دو سال
دیگر به این مدت نیز وجود دارد. هدف دولت استرالیا از ارائه‌ی این ویزا، جذب مدیران و سرمایه‌گذاران موفق جهت بهبود و رونق
وضعیت اقتصادی این کشور است. متقاضی به منظور دریافت این ویزا می‌تواند از طریق یکی از 5 زیرشاخه‌ی زیر اقدام کند:
دریافت ویزای موقت 188، اولین شرط لازم برای دریافت اقامت دائم از طریق ویزای 888 است. هزینه‌ی این ویزا با توجه به
زیرشاخه‌ی انتخابی از 3600 دلار تا 8400 دلار استرالیا متفاوت خواهد بود.

این ویزا به متقاضی این اجازه را می‌دهد که به مدت 4 سال بعد از صدور ویزا در استرالیا زندگی کنند که قابلیت افزودن دو سال
دیگر به این مدت نیز وجود دارد. هدف دولت استرالیا از ارائه‌ی این ویزا، جذب مدیران و سرمایه‌گذاران موفق جهت بهبود و رونق
وضعیت اقتصادی این کشور است. متقاضی به منظور دریافت این ویزا می‌تواند از طریق یکی از 5 زیرشاخه‌ی زیر اقدام کند:
دریافت ویزای موقت 188، اولین شرط لازم برای دریافت اقامت دائم از طریق ویزای 888 است. هزینه‌ی این ویزا با توجه به
زیرشاخه‌ی انتخابی از 3600 دلار تا 8400 دلار استرالیا متفاوت خواهد بود.

این ویزا به متقاضی این اجازه را می‌دهد که به مدت 4 سال بعد از صدور ویزا در استرالیا زندگی کنند که قابلیت افزودن دو سال
دیگر به این مدت نیز وجود دارد. هدف دولت استرالیا از ارائه‌ی این ویزا، جذب مدیران و سرمایه‌گذاران موفق جهت بهبود و رونق
وضعیت اقتصادی این کشور است. متقاضی به منظور دریافت این ویزا می‌تواند از طریق یکی از 5 زیرشاخه‌ی زیر اقدام کند:
دریافت ویزای موقت 188، اولین شرط لازم برای دریافت اقامت دائم از طریق ویزای 888 است. هزینه‌ی این ویزا با توجه به
زیرشاخه‌ی انتخابی از 3600 دلار تا 8400 دلار استرالیا متفاوت خواهد بود.

نوآوری تجاری

برای افراد با مهارت در کسب و کار که می‌خواهند یک تجارت جدید در استرالیا راه‌اندازی کنند یا یک تجارت موجود در استرالیا
را مدیریت کنند و توسعه دهند. متقاضیان ابتدا باید توسط یک ایالت یا منطقه‌ای از استرالیا اسپانسر شوند و حداقل 65 امتیاز
بر طبق جدول امتیازبندی دریافت کنند.

سرمایه گذاری

برای افرادی که می‌خواهند یک سرمایه‌ گذاری مشخص حداقل 1.5 میلیون دلار در یکی از ایالت‌های استرالیا داشته‌باشند و به کسب
و کار و سرمایه‌گذاری خود در خاک استرالیا ادامه دهند. متقاضیان ابتدا باید توسط یک ایالت یا منطقه‌ای از استرالیا اسپانسر
شوند و حداقل 65 امتیاز بر طبق جدول امتیازبندی دریافت کنند.

سرمایه گذاری خاص

برای افرادی که می‌خواهند یک سرمایه‌ گذاری مشخص حداقل 5 میلیون دلار در یکی از ایالت‌های استرالیا داشته‌باشند و به کسب و
کار و سرمایه‌گذاری خود در خاک استرالیا ادامه دهند. متقاضیان ابتدا باید توسط یک ایالت یا منطقه‌ای از استرالیا و یا
سازمان AUSTRADE به نیابت از دولت استرالیا اسپانسر شوند.

سرمایه گذاری پرمیوم

برای افرادی که می‌خواهند یک سرمایه‌ گذاری مشخص حداقل 15 میلیون دلار در یکی از ایالت‌های استرالیا داشته‌باشند و به کسب و
کار و سرمایه‌گذاری خود در خاک استرالیا ادامه دهند. متقاضیان ابتدا باید توسط یک ایالت یا منطقه‌ای از استرالیا و یا
سازمان AUSTRADE به نیابت از دولت استرالیا اسپانسر شوند.

کارآفرینی

برای افرادی که از طرف یک شخص ثالث، بودجه‌ای به مبلغ حداقل 200 هزار دلار استرالیا به منظور تجاری‌سازی یک محصول یا خدماتی
در استرالیا و یا توسعه‌دادن یک کسب و کار موجود در استرالیا، دریافت کرده‌اند. متقاضیان ابتدا باید توسط یک ایالت یا
منطقه‌ای از استرالیا اسپانسر شوند.
متفاوت خواهد بود.

پیگیری تا زمان صدور ویزا

لاج پرونده

ثبت EOI

ثبت EOI

مدارک ویزای سرمایه گذاری

جمع آوری مدارک

اولین و مهمترین مرحله در اقدام برای دریافت این نوع ویزا، جمع‌آوری مدارک مورد نیاز است. بر اساس چک لیست‌های ارایه شده
توسط وکیل مهاجرت و راهبری یک به یک، مجموعه مدارک شخصی و تجاری شما جهت درخواست اسپانسر ایالتی و در نهایت ارسال پرونده به
اداره مهاجرت تکمیل می‌گردد.

پیگیری تا زمان صدور ویزا

بعد از تشکیل پرونده در اداره‌ی مهاجرت، باید صبر کرد تا مسئول رسیدگی به پرونده مشخص شود تا متقاضی بتواند از طریق آن
مسئول، پیگیر پرونده‌ی مهاجرتی خود شود. در این مرحله از متقاضی خواسته می‌شود که نقصی مدارک خود را در صورت وجود تکمیل
کند. گواهی عدم سوء پیشینه و انجام تست‌های پزشکی در این مرحله از متقاضی خواسته می‌شود. اگر تمامی این مراحل بدون مشکل
سپری شوند، ویزای فرد صادر می‌گردد.

لاج کردن پرونده در اداره مهاجرت

بعد از دریافت دعوتنامه از اداره‌ی مهاجرت، نوبت به تشکیل پرونده در این اداره می‌رسد. در این مرحله باید تمامی مدارک
متقاضی و همراهانش با حزییات کامل در هنگام تشکیل پرونده ارسال شود. هزینه‌ی تشکیل پرونده برای هر زیرشاخه‌ در این ویزا
متفاوت است و براساس جدول هزینه‌ها محاسبه می‌گردد.

درخواست اسپانسر ایالتی

این مرحله به صورت همزمان با مرحله‌ی ثبت EOI برای متقاضیان انجام می‌شود. هر ایالت برای ارائه‌ی اسپانسری، شرایط خاص خود
را دارد. در مرحله جمع اوری اطلاعات، نیازمندی‌های ایالت مورد درخواست شما در اولویت خواهد بود. همچنین طرح تجاری شما، قبل
از ارسال در جهت اطمینان از پاسخ مثبت ایالت، با استفاده از روابط موجود مورد تایید و ارزیابی اولیه ایالت قرار می‌گیرد.

جدول امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه‌گذاری و کارآفرینی


18 الی 20 سال

امتیاز : 20
20 الی 30 سال

امتیاز : 10
18 الی 20 سال

امتیاز : 20

18 الی 20 سال

امتیاز : 20
20 الی 30 سال

امتیاز : 10
18 الی 20 سال

امتیاز : 20

کارشناسی

امتیاز : 20
کارشناسی ارشد

امتیاز : 10
دکترا

امتیاز : 20

18 الی 20 سال

امتیاز : 20
20 الی 30 سال

امتیاز : 10
18 الی 20 سال

امتیاز : 20

نیاز به مشاوره دارید؟


تماس بگیرید






ارتباط با ما

پیام خود را برای وکیل شرکت بفرستید

Start typing and press Enter to search