ویزای ۸۸۸ استرالیا

در این مقاله قصد بررسی ویزای ۸۸۸ استرالیا را داریم، ویزای ۸۸۸ استرالیا دارای شرایط اقامت دائم استرالیا می باشد. ویزای سرمایه گذاری استرالیا 888 مرحله دوم ویزای 188 می باشد و به نوعی مکمل این ویزا می باشد از این رو متقاضیان آن دیگر نیازی به ارائه EOI ندارند ولی ادامه حمایت دولت ایالتی و یا منطقه ای و یا AUSTRADE از طرف دولت استرالیا برای حائز شرایط بودن را لازم دارند. بس در یک جمع بندی می توان گفت که افرادی که دارای ویزای 188 هستند می توانند بعد از گذشت مدتی و دارا بودن حداقل یک سال اقامت استرالیا (در دو سال قبل از اقدام برای این ویزا) و کسب شرایط لازم برای ویزای ۸۸۸ استرالیا اقدام کنید. شما به واسطه ویزای ۸۸۸ استرالیا می توانید به مدیریت یا مالکیت کسب و کار (تجارت) خود در استرالیا (از طریق نوآوری در کسب و کار) و به سرمایه گذاری خود در استرالیا (از طریق سرمایه گذاری و سرمایه گذاری ویژه) ادامه دهید. به همین منظور تصمیم بر آن داریم تا در این مقاله به صورت جداگانه به بررسی و توضیح ویزای 888 استرالیا برای شما متقاضیان عزیز بپردازیم.

شرایط ویزای ۸۸۸ استرالیا

شما برای اخذ هر ویزایی باید شرایطی را داشته باشید تا به این صورت بتوانید نسبت به اخذ آن اقدام کنید. ویزای ۸۸۸ استرالیا به مانند ویزاهای دیگر شرایطی را دارد که ما آن ها را برای شما بازگو می کنیم :

  • متقاضیان ویزای کارآفرینی استرالیا ۸۸۸ باید در مدارک خود نشان دهند که طی 2 سال قبل از اقدام برای این ویزا حداقل یک سال در استرالیا اقامت داشته اند.
  • شرط بعدی برای ویزای این است که شما باید در بحث مالکیت بیزینس حداقل یکی از شرایط زیر را داشته باشید :

اگر گردش مالی کسب‌وکار کمتر از ۴۰۰,۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام باید متعلق به شما باشد.

اگر گردش مالی کسب‌وکار بیش از ۴۰۰,۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۳۰ درصد سهام باید متعلق به شما باشد.

10٪ از شرکت های ثبت شده در بورس

  • مورد دیگری که در مورد اخذ ویزای ۸۸۸ استرالیا باید آن را رعایت کنید این است که شما باید سابقه مدیریتی خود را در کسب و کار اثبات کنید و از طرفی باید فعالیت کسب و کار خود را برای حداقل دو سال اثبات و مدارک مالیاتی معتبر برای ۲۴ را ارائه نمایید.
  • شما باید حداقل 300000 دلار استرالیا گردش مالی سالیانه در بیزینس، کسب و کار خود را اثبات کنید. (برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا) دقت کنید که این شرط در برخی موارد با موافقت ایلت لازم نخواهد بود.
  • و در نهایت شما باید در بیزینس خود حداقل دو شرط زیر را داشته باشید :

داشتن حداقل ۲۰۰,۰۰۰ دلار ارزش خالص در بیزینس

حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۶۰۰,۰۰۰ دلار

استخدام حداقل دو نفر تمام وقت

 

اگر شما ویزای سرمایه گذاری معمولی را در اختیار دارید لازم است که :

حداقل ۴ سال از سرمایه گذاری شما گذشته باشد.

حداقل شما ۲ سال با همین ویزا در استرالیا زندگی کرده باشد.

اگر شما ویزای سرمایه گذاری ویژه را در اختیار دارید لازم است که :

بایستی حداقل ۴ سال از سرمایه گذاری ویژه فرد گذشته باشد.

فرد در این مدت سالی حداقل ۴۰ روز در استرالیا حضور داشته و همسر فرد متقاضی هم حداقل ۱۸۰ روز در استرالیا بوده باشند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ویزای 888 استرالیا فرم ارزیابی ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی استرالیا را تکمیل کنید.

مزایای ویزای ۸۸۸ استرالیا

ویزای ۸۸۸ استرالیا مزایای فراوانی دارد که ما در این قسمت به بیان اصلی ترین آنها می پردازیم.

این ویزا دارای اقامت دائم می باشد که به شما و خانواده اجازه می دهد تا :

  • اقامت نامحدود در هر کجای استرالیا
  • تحصیل در استرالیا
  • امکان کار تمام وقت در استرالیا
  • استفاده از خدماتی درمانی و پزشکی استرالیا با عنوان مدیکر Medicare
  • شما می توانید با کسب شرایط لازم برای شهروندی استرالیا اقدام کنید.
  • اسپانسر بستگان واجد شرایط خود جهت اقامت دائم شوید
  • تا پنج سال از تاریخ صدور ویزا از و به استرالیا سفر کنید.

مدت زمان صدور ویزای 888 استرالیا 

براساس اطلاعات موجود در سایت رسمی اداره مهاجرت استرالیا برای این ویزا زمان دقیقی در دسترس نمی باشد.

اما این زمان می تواند به دلیل شرایط های پیش آمده دستخوش تغییرات شود:

  • شما مدارک را به درستی تکمیل و ارائه نکرده باشید.
  • شما تمام اسنادی که نیاز دارید را ارسال نکرده باشید و یا اداره مهاجرت استرالیا اطلاعات بیشتری از شما نیاز داشته باشد.
  • اداره مهاجرت استرالیا زمان بیشتری برای برسی اطلاعات شما نیاز داشته باشد.

ولی براساس تجربه شخصی و مشاهده موارد مختلف می توان به این نتیجه رسید که معمولا ظرف مدت 15 ماه می توان به این ویزا رسید.

به شما پیشنهاد می کنم برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله رو به رو را مطالعه کنید.( ویزای سرمایه گذاری استرالیا )

مدارک ویزای سرمایه گذاری استرالیا

جمع آوری مدارک

اولین و مهمترین مرحله در اقدام برای دریافت این نوع ویزا، جمع‌آوری مدارک مورد نیاز است. بر اساس چک لیست‌های ارایه شده توسط وکیل مهاجرت و راهبری یک به یک، مجموعه مدارک شخصی و تجاری شما جهت درخواست اسپانسر ایالتی و در نهایت ارسال پرونده به اداره مهاجرت تکمیل می‌گردد.

اخذ دعوتنامه ایالتی

درخواست دریافت دعوتنامه را برای ایالت مربوطه ارسال می کنیم و از سویی فرم ها و مراحل آنلاین را طی می کنیم تا دعوتنامه دریافت شود.

لاج کردن پرونده در اداره مهاجرت

بعد از دریافت دعوتنامه از ایالت مربوطه ، نوبت به تشکیل پرونده در اداره مهاجرت استرالیا می‌رسد. در این مرحله باید تمامی مدارک متقاضی و همراهانش با جزئیات کامل در هنگام تشکیل پرونده ارسال شود. هزینه‌ی تشکیل پرونده برای هر زیرشاخه در این ویزا متفاوت است و براساس جدول هزینه‌ها محاسبه می‌گردد.

دریافت ویزای استرالیا

در مرحله آخر پس از تعیین آفیسر پرونده در اداره مهاجرت استرالیا و بررسی این آفیسر بر روی پرونده و مدارک ارسالی شما و در نهایت تهیه مدارک تکمیلی ویزای سرمایه گذاری شما اخذ می شود.

ارتباط با ما

پیام خود را برای وکیل شرکت بفرستید

Start typing and press Enter to search

Call Now Button