ویزای ۴۸۲ استرالیا

قوانین پذیرش مهاجر در کشورهای مختلف همیشه در حال تغییر است، از این رو استرالیا نیز از این شرایط مستثنا نمی باشد. ویزای ۴۸۲ استرالیا یک ویزای جدید در بین ویزاهای استرالیا می باشد. از مارچ 2018 دولت استرالیا ویزای ۴۸۲ استرالیا را وارد سیستم مهاجرت این کشور کرد و و این ویزا را جایگزین ویزای 457 استرالیا کرد. ویزای کمبود نیروی ماهر متخصص به عنوان ویزای TSS ۴۸۲ استرالیا شناخته می شود. این ویزا کارفرمایان را قادر می سازد تا با کمترین هزینه و با توجه به لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا به کارگران ماهر پیشنهاد کار دهند. این در صورتی است که آنها نمی توانند یک استرالیایی متخصص و ماهر را پیدا کنند.

دارندگان ویزای ۴۸۲ استرالیا و یا ویزای TSS می توانند در استرالیا در شغل معین شده برای اسپانسر کسب و کار خود در یکی از سه حالت زیر کار کنند :

اقامت کوتاه مدت

جریان دوره متوسط

جریان توافقنامه کار

شرایط ویزای 482 استرالیا

  • اولین شرط برای این ویزا داشتن یک کارفرمای استرالیایی می باشد، و این کارفرما نیز باید شرایط خاص خود را داشته باشد.
  • شرط دیگر مربوط به حقوق شما می شود که باید دو ویژگی داشته باشد. اولا، حقوق بایستی بالاتر از مرز و آستانه ی درآمد نوع مهاجرت نیروی ماهر موقت باشد. این آستانه توسط DIBP هر ساله تنظیم می شود و در حال حاضر 53900 دلار به اضافه مزایا است. ثانیا، دستمزد پیشنهادی باید طبق نرخ بازاری آن شغل باشد همین امر باعث می شود که متقاضی مطمئن شود که برابر کارکنان استرالیایی در آن شغل به او پرداخت می شود.
  • شغل انتخابی توسط شما باید در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا موجود باشد.
  • شرط دیگری نیز وجود دارد که بسیاری از متقاضیان به آن دقت نمی کنند و آن هم بحث گردش مالی اسپانسر می باشد. گردش مالی اسپانسر و حامی شما برای اخذ ویزای ۴۸۲ استرالیا TSS باید مشخص باشد.
  • شما باید سطح قابل قبولی از زبان انگلیسی را برای ویزای ۴۸۲ استرالیا ارائه کنید. برای این ویزای حداقل سطح زبان انگلیسی آیلتس 5 می باشد و یا معادل آن در دیگر آزمون های زبان مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا مانند PTE
  •  شما باید برای شغل انتخابی تخصص لازم را داشته باشید. متقاضیان ویزای ۴۸۲ استرالیا علاوه بر تخصص و مهارت های مورد نیاز متفاوت با توجه به شغل مورد نظر، بایستی حداقل دو سال سابقه کار مرتبط با رشته ی تحصیلی خود داشته باشند.
حداقل سطح زبان برای ویزای 482 استرالیا
نمره آزمون
نمره میانگین حداقل 5 برای هر یک از 4قسمت آزمون IELTS
حداقل4 برای گوش دادن , 4 برای خواندن , 14 برای نوشتن و 14 برای صحبت کردن TOEFL
نمره کلی حداقل36  برای هر یک از 4 قسمت آزمون PTE Academic
حداقل B برای هر یک از 4 اجزای تست OET
نمره کلی حداقل 154 برای هر یک از 4قسمت آزمون CAE

نکته : کارفرما باید به ازای هر سالی که می خواهد شخصی را اسپانسر کند 1200 دلار به حساب استرالیایی که برای بودجه آموزشی در نظر گرفته شده واریز کند.

مزایای ویزای 482 استرالیا 

  • به شما این امکان را می دهد تا به مدت 4 سال در استرالیا اقامت داشته باشید.
  • شما می توانید در این مدت به طور تمام وقت برای کارفرمای خود کار کنید.
  • شما محدودیت سنی برای ویزای ۴۸۲ استرالیا ندارید.
  • این امکان را دارید که با کسب شرایط لازم برای شهروندی استرالیا اقدام کنید.

 

هزینه ی اخذ ویزای استرالیا 482

در این بخش به هزینه های دولتی این ویزای اشاره می کنیم که اداره مهاجرت استرالیا از شما دریافت می کند. بسته به نوع ویزای ۴۸۲ استرالیا که شما انتخاب می کنید هزینه متفاوت می باشد.

هزینه دولتی متقاضیان دوره متوسط و بلند مدت 2645 دلار استرالیا

هزینه دولتی متقاضیان اقامت کوتاه مدت از 1265  دلار استرالیا

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ویزای 482 استرالیا فرم ارزیابی را تکمیل کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید از لینک های زیر استفاده کنید.

مهاجرت به استرالیا

وکیل مهاجرت به استرالیا

ویزای کار استرالیا

ارتباط با ما

پیام خود را برای وکیل شرکت بفرستید

Start typing and press Enter to search

Call Now Button