ویزای 476 استرالیا

ویزای 476 استرالیا

دولت استرالیا از یک سپتامبر ۲۰۰۷ در اقدامی ویزای ۴۷۶ استرالیا را اجرایی کرد. هدف از ارائه ویزای ۴۷۶ استرالیا، دادن فرصت به فارغ التحصیلان نخبه برای پیدا کردن کار در استرالیا می باشد. به همین منظور اداره مهاجرت استرالیا نام 36 دانشگاه را اعلام کرد که خوشبختانه نام دو دانشگاه تهران و صنعتی امیرکبیر نیز در این لیست وجود دارد. ویزای ۴۷۶ استرالیا به فارغ التحصیلان رشته های مهندسی این دانشگاه ها این اجازه را می دهد تا به مدت 18 ماه در استرالیا در زمینه تخصصی خود کار کنند ، هرچند که ویزای ۴۷۶ استرالیا یک ویزای اقامت موقت محسوب می شود و متقاضیان آن با کسب امتیاز و شرایط لازم می توانند جهت اخذ اقامت دائم استرالیا اقدام کنند.

برای اخذ ویزای ۴۷۶ استرالیا نیاز به داشتن کارفرما ، اسپانسر یا خویشاوند نزدیک در استرالیا ندارید.

شرایط ویزای ۴۷۶ استرالیا

متقاضیان اخذ ویزای ۴۷۶ استرالیا که ویژه فارغ التحصیلان رشته های مهندسی از دانشگاه های مورد تایید استرالیا ( در ایران دانشگاه تهران و صنعتی امیرکبیر ) باید داری شرایطی باشند تا بتوانند نسبت به اخذ این ویزا اقدام کنند. ما در این بخش به برسی اصلی ترین شرایط لازم برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای 476 استرالیا می پردازیم.

  • همان گونه که از نام این ویزا مشخص است اولین شرط برای این ویزا دانشگاه شما می باشد به این معنی که شما باید فارغ التحصیل دانشگاه تهران و یا امیرکبیر در رشته های مهندسی باشید.
  • از تارخ فارغ التصیلی شما بیش از دو سال نگذشته باشد.
  • شما باید دارای حداقل مدرک لیسانس در رشته های مهندسی را داشته باشید.
  • شما باید در یکی از رشته‌های مهندسی تحصیل کرده باشید مانند :

مهندسی مکانیک، تولید و ماشین‌آلاتویزای 476 استرالیا

مهندسی شیمی

مهندسی معدن و مواد

مهندسی عمران

مهندسی سازه

مهندسی محیط زیست

مهندسی برق و الکترونیک

  • شرط بعدی برای ویزای 476 استرالیا سن متقاضی می باشد که باید زیر 31 سال باشد.
  • شما باید داری سطح قابل قبولی از زبان انگلیسی را دارا باشید که این حداقل سطح زبان آیلتس 6 و یا معادل آن می باشد که در جدول زیر به بررسی آن پرداخته ایم.
تعدادی از دانشگاه های مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا
  • ایران – دانشگاه تهران
  • ایران – دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • آرژانتین – دانشگاه کاتولیک آرژانتین
  • برزیل – دانشگاه فدرال میناس گرایس
  • شیلی – Universidad Catolica del Norte
  • شیلی – دانشگاه کاتولیک شیلی
  • شیلی – دانشگاه شیلی
  • شیلی – دانشگاه کانسیپین
  • فنلاند – HUT، هلسینکی
  • آلمان – RWTH، آخن
  • آلمان – دانشگاه فنی برلین
  • آلمان – دانشگاه فنی کولشتال
  • آلمان – TU Bergakademie Freiberg
  • آلمان – دانشگاه هانوفر
  • مجارستان – دانشگاه میسولک
  • هند – دانشگاه آنا، چنای
  • هند – دانشگاه هندوانای باناری، واراناسی
  • هند – هند موسسه علم، بنگلور
  • هند – هند موسسه فناوری، Kharagpur
  • هند – دانشکده معادن هند، شهر دندانه دار
  • جمهوری خلق چین – دانشگاه عادی پکن
  • جمهوری خلق چین – دانشگاه پکن پکن
  • جمهوری خلق چین – دانشگاه شیمی شیمی پکن
  • جمهوری خلق چین – دانشگاه صنعتی پکن
  • جمهوری خلق چین – دانشگاه علم و صنعت چین، پکن
  • جمهوری خلق چین – دانشگاه گوانگجو
  • جمهوری خلق چین – دانشگاه مهندسی شانگهای
  • جمهوری خلق چین – دانشگاه شانگهای Jiaotong
  • جمهوری خلق چین – دانشگاه Tongji
  • جمهوری خلق چین – دانشگاه تسینگو
  • جمهوری خلق چین – دانشگاه علم و صنعت، پکن
  • فیلیپین – دانشگاه فیلیپین
  • لهستان – دانشگاه صنعتی وروکولو
  • اسلواکی – TU Kosice
  • سوئد – دانشگاه لوئولا
  • تانزانیا – دانشگاه دارالسلام

درس خواندن در مؤسسه یا دانشگاهی که وابسته به یک مؤسسه‌ی مورد تأیید باشد، مورد قبول نیست.

برای دریافت مشاوره رایگان در خصوص اخذ اقامت استرالیا از طریق ویزای 476 استرالیا جهت تکمیل فرم ارزیابی اقدام کنید تا مشاوران ما در کوتاه ترین زمان با شما تماس بگیرند.

سطح زبان انگلیسی برای اخذ ویزای 476 استرالیا :

متقاضیان این ویزای باید برای کسب امتیاز بیشتر نمره بیشتری در آزمون زبان خود ارائه دهند. شما باید مدارکی ارائه بدهید که نشان بدهد امتیاز لازم را در یکی از آزمون‌های مشخص زبان انگلیسی کسب کرده‌اید. همچنین قبل از درخواست ویزای ۴۷۶ استرالیا باید آزمون زبان را داده باشید.

در این بخش سطح زبان شما و امتیاز دریافتی شما در این جداول آورده شده است.

سطح Competent English
آزمون سطح  Competent English
IELTS حداقل نمره ۶ در هر چهار مهارت
OET نمره B در هر چهار بخش آزمون OET
TOEFL حداقل نمره ۱۲ مهارت شنیداری، ۱۳ مهارت خواندن، ۲۱ مهارت نوشتاری، ۱۸ مهارت گفتاری
PTE حداقل نمره ۵۰ در هر چهار مهارت
CAE حداقل نمره ۱۶۹ در هر چهار مهارت آزمون
امتیاز 0
سطح Superior English
آزمون سطح  Superior English
IELTS حداقل نمره ۸ در هر چهار مهارت
OET نمره A در هر چهار  بخش آزمون OET
TOEFL حداقل نمره ۲۸ مهارت شنیداری، ۲۹ مهارت خواندن، ۳۰ مهارت نوشتاری، ۲۶ مهارت گفتاری
PTE حداقل نمره ۷۹ در هر چهار مهارت
CAE حداقل نمره ۲۰۰ در هر چهار مهارت آزمون
امتیاز 20
سطح Proficient English
آزمون سطح  Proficient English
IELTS حداقل نمره ۷ در هر چهار مهارت
OET حداقل نمره B در هر چهار بخش آزمون OET
TOEFL حداقل نمره ۲۴ مهارت شنیداری، ۲۴ مهارت خواندن، ۲۷ مهارت نوشتاری، ۲۳ مهارت گفتاری
PTE حداقل نمره ۶۵ در هر چهار مهارت
CAE حداقل نمره ۱۸۵ در هر چهار مهارت آزمون
امتیاز 10

مزایای ویزای ۴۷۶ استرالیا

متقاضیان ویزای ۴۷۶ استرالیا بعد از اخذ آن می توانند از مزایای آن بهرمند شوند. این مزایا شامل مواردی می شود همچون :

  • اخذ اقامت موقت استرالیا به مدت 18 ماه
  • کار در استرالیا
  • تحصیل در استرالیا
  • رفت و آمد و سفر به استرالیا
  • اصلی ترین مزیت این ویزا این است شما می توانید با ورود به استرالیا و کسب شرایط لازم برای اقامت دائم استرالیا اقدام کنید.

هزینه ویزای ۴۷۶ استرالیا

هزینه‌ی ویزای 476 استرالیا ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های خاص به شرح زیر می باشد :

هزینه مورد نیاز برای متقاضی اصلی 375 دلار استرالیا

هزینه مورد نیاز برای اعضای خانواده شما با سن 18 سال و یا بالاتر 190 دلار استرالیا

هزینه مورد نیاز برای اعضای خانواده شما با سن کمتر از 18 سال 95 دلار استرالیا می باشد.

مدت زمان پروسه اخذ ویزای ۴۷۶ استرالیا

مدت زمان پروسه اخذ ویزای ۴۷۶ استرالیا ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های خاص می تواند به دلایل مختلفی تغییر کند این دلایل می تواند شخصی و یا اشتباهات در در تکمیل پرونده ولی در حالت معمول می توان گفت که

۹۰ درصد درخواست‌ها طی ۵ ماه پردازش می شوند.

از نکات مثبت ویزای 476 استرالیا نسبت به سایر ویزاهای اقامت دائم استرالیا، کوتاه‌تر بودن زمان پروسه‌ی مهاجرت و اخذ ویزاست.

برای مهاجرت به استرالیا پیشنهاد می کنم وارد لینک رو به رو شوید.( مهاجرت به استرالیا )

ارتباط با ما

پیام خود را برای وکیل شرکت بفرستید

Start typing and press Enter to search

Call Now Button