ویزای 190 استرالیا

ویزای ۱۹۰ استرالیا جزء ویزاهای کار و مهارت استرالیا محسوب می شود که به متقاضیان از همان بدو ورود اقامت دائم را اعطا می کند. ویزای ۱۹۰ استرالیا برای متقاضیانی است که قصد دارند با استفاده از اسپانسر ایالتی به استرالیا مهاجرت کرده ، حداقل امتیاز لازم برای ویزای ۱۹۰ استرالیا 65 می باشد. که 5 امتیاز آن از طریق ایالتی که اسپانسر شما شده است به شما تعلق می گیرد. ویزای کار استرالیا کلاس 190 جایگزین مناسبی برای ویزای 189 استرالیا می باشد. شما می توانید این امتیازات را از طریق مختلفی کسب کنید که در ادامه در مورد آن صحبت می کنیم.

متقاضیان ویزای ۱۹۰ استرالیا ، ملزم هستند طبق قانون هر ایالت، برای  حداقل دو سال در همان ایالت اسپانسر کنند کار و زندگی کنند.

تیم سلکت ویزا با استفاده از تجربه بدست آمده در پرونده های موفق خود می تواند به موکلین خود در زمینه انتخاب بهترین اسپانسرشیپ ایالتی کمک کرده تا جهت مهاجرت به استرالیا اقدام کنند.

شرایط ویزای ۱۹۰ استرالیا

شما باید برای اخذ ویزای کار استرالیا کلاس ۱۹۰ با اسپانسر ایالتی به مانند دیگر ویزاهای استرالیا دارای شرایط لازم باشید که در این بخش به برسی این موضوع می پردازیم.

  • اصلی ترین شرط و پیش نیاز برای ویزای 190 استرالیا کسب حداقل امتیاز 65 می باشد که این امتیاز براساس اطلاعات ارسالی شما در EOI محاسبه می شود.
  • سن شما برای ویزا و کسب امتیاز بیشتر باید کمتر از 45 سال باشد.
  • شغل و حرفه انتخابی شما باید در لیست مشاغل مورد نظر استرالیا(STSOL) موجود باشد . دقت کنید هر ایالت و منطقه ای داری لیست مشاغل منحصربه فردی است که باید آنها را بررسی کنید.
  • شغل و حرفه شما باید توسط سازمان ارزیابی کننده مورد ارزیابی قرار گرفته و نتیجه مثبت دریافت کند تا نشان دهد شما برای آن شغل توانایی لازم را دارید.
  • شما باید دارای سطح زبان قابل قبولی باشید که حداقل نیاز برای این ویزا آیلتس 6 و یا معادل آن می باشد که امتیازی برای این سطح از زبان در نظر نمی گیرند . شما می توانید طبق جدول زیر سطح زبان و امتیاز دریافتی خود را محاسبه کنید.

سطح زبان انگلیسی برای اخذ ویزای 190 استرالیا :

متقاضیان این ویزای باید برای کسب امتیاز بیشتر نمره بیشتری در آزمون زبان خود ارائه دهند. شما باید مدارکی ارائه بدهید که نشان بدهد امتیاز لازم را در یکی از آزمون‌های مشخص زبان انگلیسی کسب کرده‌اید. همچنین قبل از درخواست ویزای ۱۹۰ استرالیا باید آزمون زبان را داده باشید.

در این بخش سطح زبان شما و امتیاز دریافتی شما در این جداول آورده شده است.

سطح Competent English
آزمون سطح  Competent English
IELTS حداقل نمره ۶ در هر چهار مهارت
OET نمره B در هر چهار بخش آزمون OET
TOEFL حداقل نمره ۱۲ مهارت شنیداری، ۱۳ مهارت خواندن، ۲۱ مهارت نوشتاری، ۱۸ مهارت گفتاری
PTE حداقل نمره ۵۰ در هر چهار مهارت
CAE حداقل نمره ۱۶۹ در هر چهار مهارت آزمون
امتیاز 0
سطح Proficient English
آزمون سطح  Proficient English
IELTS حداقل نمره ۷ در هر چهار مهارت
OET حداقل نمره B در هر چهار بخش آزمون OET
TOEFL حداقل نمره ۲۴ مهارت شنیداری، ۲۴ مهارت خواندن، ۲۷ مهارت نوشتاری، ۲۳ مهارت گفتاری
PTE حداقل نمره ۶۵ در هر چهار مهارت
CAE حداقل نمره ۱۸۵ در هر چهار مهارت آزمون
امتیاز 10
سطح Superior English
آزمون سطح  Superior English
IELTS حداقل نمره ۸ در هر چهار مهارت
OET نمره A در هر چهار  بخش آزمون OET
TOEFL حداقل نمره ۲۸ مهارت شنیداری، ۲۹ مهارت خواندن، ۳۰ مهارت نوشتاری، ۲۶ مهارت گفتاری
PTE حداقل نمره ۷۹ در هر چهار مهارت
CAE حداقل نمره ۲۰۰ در هر چهار مهارت آزمون
امتیاز 20

مزایای ویزای ۱۹۰ استرالیا

اصلی ترین مزیت ویزای 190 استرالیا اقامت دائم بودن آن می باشد.

  1. بدون مشکل در هر نقطه ای از استرالیا سکن و زندگی کنید ( شرط اخلاقی جهت دو سال اولیه زندگی در ایالت اسپانسر کننده)
  2. کار و تحصیل در استرالیا بدون مشکل
  3. از خدمات درمانی به صورت رایگان استفاده کنید (از بیمه‌ی خدمات درمانی و دارویی استفاده نمایند)
  4. شما می توانید اسپانسر دیگر اعضا خانواده خود شوید
  5. شما می توانید با ویزای ۱۹۰ استرالیا از زمان صدور ویزا به مدت 5 سال به استرالیا رفت و آمد داشته باشید
  6. شما می توانید بعد از کسب شرایط لازم جهت اخذ شهروندی استرالیا اقدام کنید.

مهـاجرت به استرالیـا از طریق ویزای کار استرالیا

دریافت اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای کار استرالیا زیر نظر وکیل رسمی امـور مهـاجرت به استرالیا

مدت زمان صدور ویزای 190

درمورد مدت زمان صدور ویزای استرالیا هیچ مورد دقیقی در دست نمی باشد. به این صورت که شرایط مختلفی می تواند دخیل باشد تا این مدت زمان تغییر کند، مانند

  • شما اسناد و مدارک خود را به درستی تکمیل و ارائه نکرده باشید.
  • تمام اسناد و مدارک مورد نیاز را ارسال نکرده باشید.
  • ممکن است اداره مهاجرت استرالیا مدارک بیشتری از شما بخواهد.
  • در مواردی دیده شده است دکه اداره مهاجرت استرالیا نیاز به بررسی بیشتری دارد.

اما ما به شما مدت زمانی را ارائه می کنیم که توسط اداره مهاجرت استرالیا ذکر شده است :

  • ۷۵ درصد درخواست‌ها طی ۶ ماه پردازش شده‌اند.
  • ۹۰ درصد درخواست‌ها طی ۷ ماه پردازش شده‌اند.
ویزای 190 استرالیا

جدول امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار استرالیا

فاکتور توضیحات امتیاز
 سن 18-24 سال 25
25-32 سال 30
33-39 سال 25
40-44 سال 15
 نمره‌ی زبان  نمره‌ی 6 به بالا در هر مهارت آیلتس یا PTE و ibT معادل 0
 نمره‌ی 7 به بالا در هر مهارت آیلتس یا PTE و ibT معادل 10
 نمره‌ی 8 به بالا در هر مهارت آیلتس یا PTE و ibT معادل 20
 سابقه کار خارج از استرالیا  سه سال سابقه کار مرتبط 5
 پنج سال سابقه کار مرتبط 10
هشت سال سابقه کار مرتبط 15
 سابقه کار داخل استرالیا  یک سال سابقه کار مرتبط 5
 سه سال سابقه کار مرتبط 10
 پنج سال سابقه کار مرتبط 15
 هشت سال سابقه کار مرتبط 20
 مدرک تحصیلی دکتری 20
 فوق لیسانس و لیسانس 15
فوق دیپلم و مدارک افتخاری معادل 10
تحصیل در استرالیا هر مدرک تحصیلی که داخل استرالیا صادر شود 5
 دیگر فاکتورها امتیاز همسر 5
مدرک مترجمی ناتی 5
تحصیل در مناطق کم‌جمعیت استرالیا 5
 اسپانسری  اسپانسری ایالتی برای ویزای 190 5
اسپانسری خویشاوندی و مناطق دور‌افتاده برای ویزای 489 10

برای دریافت مشاوره رایگان در خصوص اخذ اقامت استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰ استرالیا جهت تکمیل فرم ارزیابی اقدام کنید تا مشاوران ما در کوتاه ترین زمان با شما تماس بگیرند.

نمونه ای از دریافت کنندگان ویزای ۱۹۰ استرالیا 

ویزای 190 توسط آقای هاشمی

ویزای 190 توسط آقای سیفی

ویزای 190 توسط آقای نیکوقدم

برای مهاجرت به استرالیا پیشنهاد می کنم وارد لینک رو به رو شوید.( مهاجرت به استرالیا )

ارتباط با ما

پیام خود را برای وکیل شرکت بفرستید

Start typing and press Enter to search

Call Now Button