ویزای ۱۰۰ استرالیا

ویزای ۱۰۰ استرالیا یک ویزای ازدواج محسوب می شود که به متقاضیان خود اقامت دائم استرالیا را اعطا می کند. اما ویزای ۱۰۰ استرالیا مناسب چه افرادی می باشد؟ افرادی که دارای ویزای موقت 309 هستند و از این طریق وارد استرالیا شده اند می توانند بعد از گذشت 2 سال و ارائه مدارکی دال بر زندگی مشترک در طول 24 ماه جهت اخذ ویزای ۱۰۰ استرالیا اقدام کنند. شما در ادامه با مطالعه این مقاله می توانید توضیحات کاملی در مورد ویزای ۱۰۰ استرالیا کسب کنید. زمان درخواست اخذ ویزای دائم شما می توانید داخل یا خارج از استرالیا باشید.

شرایط ویزای ۱۰۰ استرالیا

شما برای اخذ ویزای ازدواج استرالیا و یا همان ویزای ۱۰۰ استرالیا باید شرایطی را داشته باشید که در این قسمت به معرفی اصلی ترین این شرایط می پردازیم.

  • اولین شرط این است که شما دارند ویزای موقت 309 و یا ویزای 445 باشید.( معمولا دارندگان ویزای 309 می توانند پس از دو سال برای این ویزا اقدام کنند)
  • شما باید به صورت قانونی ازدواج کرده باشید.
  • هر دو طرف می بایست نسبت به زندگی مشترک پایبند باشند.

رابطه شما با همسرتان باید واقعی و ادامه دار باشد.

شما باید با همسر خود زندگی کنید نه به صورت جداگانه

ازدواج شما باید تحت قانون استرالیا معتبر باشد.

  • فرد متقاضی باید شرایط سلامت و عدم سوء پیشینه را دارا باشد.

مزایای ویزای ۱۰۰ استرالیا

در این قسمت به معرفی مزایا و ویژگی های این ویزا می پردازیم.

  • اقامت دائم استرالیا اصلی ترین ویژگی این ویزا می باشد.
  • امکان کار تمام وقت در استرالیا
  • تحصیل در استرالیا
  • استفاده از خدمات درمانی و بهداشتی رایگان مدیکر در استرالیا
  • شما می توانید به مدت 5 سال به استرالیا رفت و آمد داشته باشید.
  • شما می توانید با این ویزا و کسب شرایط لازم برای اخذ شهروندی استرالیا اقدام کنید.

مدت زمان اخذ ویزای ۱۰۰ استرالیا

مدت زمان اخذ ویزای استرالیا می تواند به دلایل شخصی چون

عدم تکمیل درست پرونده ها

نقص و کامل نبودن اسناد و پرونده های شما

و یا اینکه خود اداره مهاجرت استرالیا نیاز به زمان بیشتری برای بررسی پرونده شما داشته باشد و دیگر دلایل می تواند پروسه اخذ ویزای شما طولانی شود به همین منظور نمی توان زمان دقیقی را برای مدت زمان این ویزا در نظر گرفت. اما در این بخش ما به گفته اداره مهاجرت استرالیا در سایت رسمی استناد می کنیم.

  • 75٪ درخواست ها طی 19 ماه پردازش شده
  • 90٪ درخواست ها طی 28 ماه پردازش شده

 

ویزای 100 استرالیا

عضویت در کانال تلگرام

برای دریافت جدید‌ترین خبر‌های مهاجرتی،
ما را در کانال تلگرام دنبال کنید.

دپارتمان ترجمه

ترجمه سریع مدراک
با فرمت قابل قبول سازمان های رسمی استرالیا

بررسی پرونده‌های ثبت شده در خارج از استرالیا عموماً توسط شعب اداره‌ی مهاجرت در خارج از این کشور انجام می‌گیرد. ارایه مدارک و مکاتبات به صورت الکترونیکی انجام می‌گیرد. اداره‌ی مهاجرت در پاره‌ای از موارد درخواست دریافت نسخه‌ی فیزیکی مدارک و همچنین انجام مصاحبه‌ی حضوری یا تلفنی نیز می‌نماید.

ارسال پرونده می تواند به صورت آنلاین و از طریق immiAccount به انجام برسد. هزینه اقدام برای ای ویزا در حال حاضر۶۸۶۵ دلار استرالیا است.

عمده مدارک مورد نیاز جهت این نوع ویزا ،‌علاوه بر مدارک شناسایی هر دو طرف، ارایه دلایلی دال بر واقعی بود رابطه و ازدواج است.
به غیر از سند ازدواج ( درصورت وجود ) مدارک تکمیلی در جهت اثبات رابطه از جهات زیر مورد نیاز است:

  • تاریخچه‌ی رابطه – معمولا به صورت statement از طرف هر دو فرد به همراه مستندات
  • موارد مالی رابطه – نحوه‌ی تقسیم هزینه‌های زندگی
  • نحوه‌ی تقسیم مسولیت‌های زندگی
  • شناخته شدن در بین اقوام و دوستان و جامعه به عنوان زوج
  • میزان وابستگی روحی،‌ معنوی و فیزیکی دو طرف به یکدیگر

جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت با ما در ارتباط باشید.( مهاجرت به استرالیا )

ارتباط با ما

پیام خود را برای وکیل شرکت بفرستید

Start typing and press Enter to search

Call Now Button