مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای والدین

توضیحات کلی

اغلب افرادی که والدین آن‌ها، خارج از استرالیا زندگی می‌کنند می‌خواهند که والدینشان به استرالیا مهاجرت کنند تا به آن‌ها نزدیک‌تر باشند. به این منظور دولت استرالیا 6 نوع ویزای مختلف برای والدین افراد مقیم استرالیا در نظر گرفته است که از این طریق بتوانند برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنند.

متقاضیان این نوع ویزاها می‌بایست حتماً توسط فرزند یا همسر فرزند خود که شهروند استرالیا یا دارای اقامت دائم استرالیا هستند، اسپانسر شوند. اسپانسر این افراد می‌بایست حداقل به مدت دو سال قبل از درخواست این ویزا در استرالیا نیز زندگی کرده باشد. جدا از بحث اسپانسر،‌ متقاضی می‌بایست از مرحله‌ی تست بالانس فامیلی با موفقیت عبور کند. عبور از این مرحله بدین معنی است که حداقل نصف از فرزندانشان ساکن استرالیا باشند یا تعداد فرزندانی که در خاک استرالیا زندگی می‌کنند، بیشتر از سایر کشورها باشد.

ویزای 103

ویزای والدین با ساب‌کلاس 103 به دلیل هزینه‌ی پایین آن، یکی از پرطرفدارترین روش‌ها برای مهاجرت به استرالیا است. دولت استرالیا بعد از بررسی‌هایی که در سال‌های گذشته انجام داده است و به دلیل افزایش میانگین سنی این کشور به خاطر تعداد بالای مهاجرین توسط این ویزا،‌ محدودیت‌های زیادی را برای این ویزا در نظر گرفته است و به دلیل حجم بالای متقاضی، عموماً رسیدگی به پرونده‌ها و صدور ویزا نزدیک به 30 سال به طول می‌انجامد.

ویزای 804

شرایط ویزای والدین سالخورده با ساب‌کلاس 804 مطابق با ویزای 103 می‌باشد با این تفاوت که در این ویزا والدین می‌بایست به سن بازنشستگی طبق قوانین استرالیا رسیده باشند. سن بازنشستگی در استرالیا با توجه به تاریخ تولد فرد از 65 سال و نیم تا 67 سال متفاوت خواهد بود. بررسی مدارک و صدور ویزا به دلیل حجم بالای متقاضی و ظرفیت محدود سالیانه، معمولاً 30 سال به طول می‌انجامد.

ویزای 173

با توجه به طولانی بودن صف انتظار ویزا‌های ساب‌کلاس 103 و 804، بهترین گزینه برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای والدین را می‌توان ویزاهای Contributory عنوان کرد که زمان بسیار کمتری برای بررسی مدارک و صدور ویزا نیاز دارند اما هزینه‌ی بیشتری نسبت به دو ویزای دیگر دارند. ویزاهای Contributory با دیگر ویزاها از نظر پرداخت هزینه متفاوت هستند به این صورت که یک هزینه‌ی اولیه در هنگام تشکیل پرونده پرداخت می‌شود و سپس قبل از صدور ویزا، هزینه‌ی مرحله‌ی دوم که رقم بالاتری نیز دارد پرداخت خواهد شد.

ویزای ساب‌کلاس 173 یک ویزای اقامت موقت است که به متقاضی این اجازه را می‌دهد که به مدت دو سال در استرالیا زندگی کند. این ویزا قابلیت تجدید و یا تمدید نخواهد داشت و متقاضی باید در مدت این دو سال برای دریافت ویزای اقامت دائم اقدام نماید. هزینه‌ی ثبت نام و تشکیل پرونده برای این ویزا 2490 دلار و هزینه‌ی ثانویه و صدور ویزا 29130 دلار استرالیا در حال حاضر است.

ویزای 884

با توجه به طولانی بودن صف انتظار ویزا‌های ساب‌کلاس 103 و 804، بهترین گزینه برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای والدین را می‌توان ویزاهای Contributory عنوان کرد که زمان بسیار کمتری برای بررسی مدارک و صدور ویزا نیاز دارند اما هزینه‌ی بیشتری نسبت به دو ویزای دیگر دارند. ویزاهای Contributory با دیگر ویزاها از نظر پرداخت هزینه متفاوت هستند به این صورت که یک هزینه‌ی اولیه در هنگام تشکیل پرونده پرداخت می‌شود و سپس قبل از صدور ویزا، هزینه‌ی مرحله‌ی دوم که رقم بالاتری نیز دارد پرداخت خواهد شد.

ویزای والدین سال‌خورده ساب‌کلاس 884 یک ویزای اقامت موقت است که به متقاضی این اجازه را می‌دهد که به مدت دو سال در استرالیا زندگی کند. این ویزا قابلیت تجدید و یا تمدید نخواهد داشت و متقاضی باید در مدت این دو سال برای دریافت ویزای اقامت دائم اقدام نماید. از دیگر شرایط دریافت این ویزا، حداقل سن متقاضی است که می‌بایست از سن بازنشستگی در استرالیا گذشته باشد. سن بازنشستگی در استرالیا با توجه به سال تولد از 65 سال و نیم تا 67 سال می‌توانند متفاوت باشد.

ویزای 143

با توجه به طولانی بودن صف انتظار ویزا‌های ساب‌کلاس 103 و 804، بهترین گزینه برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای والدین را می‌توان ویزاهای Contributory عنوان کرد که زمان بسیار کمتری برای بررسی مدارک و صدور ویزا نیاز دارند اما هزینه‌ی بیشتری نسبت به دو ویزای دیگر دارند. ویزاهای Contributory با دیگر ویزاها از نظر پرداخت هزینه متفاوت هستند به این صورت که یک هزینه‌ی اولیه در هنگام تشکیل پرونده پرداخت می‌شود و سپس قبل از صدور ویزا، هزینه‌ی مرحله‌ی دوم که رقم بالاتری نیز دارد پرداخت خواهد شد.

ویزای ساب‌کلاس 143 یک ویزای اقامت دائم است که به متقاضی این اجازه را می‌دهد که به مدت نامحدود در استرالیا زندگی کند. برای دریافت این ویزا از دو مسیر درخواست مستقیم و غیرمستقیم می‌توان اقدام کرد. در مسیر درخواست مستقیم، فرد برای تشکیل پرونده می‌بایست مبلغ 3695 دلار و هنگام صدور ویزا نیز مبلغ 43600 دلار استرالیا پرداخت کند. مسیر غیرمستقیم برای افرادی است که ویزای اقامت موقت با ساب‌کلاس 173 دریافت کرده‌اند و تا قبل از مدت 2 ساله‌ی این ویزا برای اقامت دائم اقدام نموده‌اند، در این حالت هنگام تشکیل پرونده مبلغ 3695 دلار استرالیا و هنگام صدور ویزا 19420 دلار پرداخت می‌نمایند.

ویزای 864

با توجه به طولانی بودن صف انتظار ویزا‌های ساب‌کلاس 103 و 804، بهترین گزینه برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای والدین را می‌توان ویزاهای Contributory عنوان کرد که زمان بسیار کمتری برای بررسی مدارک و صدور ویزا نیاز دارند اما هزینه‌ی بیشتری نسبت به دو ویزای دیگر دارند. ویزاهای Contributory با دیگر ویزاها از نظر پرداخت هزینه متفاوت هستند به این صورت که یک هزینه‌ی اولیه در هنگام تشکیل پرونده پرداخت می‌شود و سپس قبل از صدور ویزا، هزینه‌ی مرحله‌ی دوم که رقم بالاتری نیز دارد پرداخت خواهد شد.

ویزای والدین سالخورده با ساب‌کلاس 864 یک ویزای اقامت دائم است که به متقاضی این اجازه را می‌دهد که به مدت نامحدود در استرالیا زندگی کند. همانطور که از نام این ویزا مشخص است،‌متقاضی می‌بایست سن بازنشستگی در استرالیا را گذرانده باشد. برای دریافت این ویزا از دو مسیر درخواست مستقیم و غیرمستقیم می‌توان اقدام کرد.

جدول نمونه‌‌ی بالانس فامیلی Balance of Family Test

شرایط دارند یا خیر؟ تعداد فرزندانی که مقیم کشوری غیر از استرالیا هستند تعداد فرزندان مقیم استرالیا تعداد کل فرزندان
کشور الف کشور ب کشور ج کشور د
 بله  –  –  –  –  1  1
 بله  –  –  –  1  1  2
 خیر  –  –  –  2  1  3
 خیر  –  –  1  1  1  3
 بله  –  –  –  2  2  4
 خیر  –  1 1  1  1  4
 خیر  –  –  1  2  1  4
خیر 1 1  1  1  1  5
 بله  – 1  1  1  2  5
 بله  –  –  –  2  3  5
 خیر  –  –  2  2  2  6

جمع‌آوری مدارک

مرحله‌ی اول برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای والدین، جمع‌آوری مدارک متقاضی است. مدارک متقاضی با توجه به رابطه‌ی اسپانسر با شخص متقاضی، سن اسپانسر کننده،‌ ساب کلاس ویزا و عوامل دیگر می‌تواند متغیر باشد. در این مرحله، مدارک مورد نیاز متقاضی با توجه به توصیه‌های وکیل مهاجرتی، جمع‌آوری و آماده‌ی تشکیل پرونده خواهد شد.

تشکیل پرونده‌ی مهاجرتی

بعد از جمع‌آوری مدارک مورد نیاز، نوبت به تشکیل پرونده‌ی متقاضی در اداره‌ی مهاجرت می‌رسد. در این مرحله بعد از پرداخت هزینه‌ی اولیه و تشکیل پرونده، پروسه‌ی بررسی مدارک متقاضی توسط اداره‌ی مهاجرت آغاز می‌شود.

پرداخت هزینه و صدور ویزا

بعد از بررسی مدارک توسط اداره‌ی مهاجرت و تایید آن‌ها، متقاضی می‌بایست قبل از صدور ویزا، هزینه‌ی نهایی را به حساب دولت استرالیا پرداخت کند. بعد از پرداخت هزینه، ویزای متقاضی صادر گردیده و ایشان می‌تواند به استرالیا مهاجرت کند.

final-footer2
ارتباط با ما

پیام خود را برای وکیل شرکت بفرستید

Start typing and press Enter to search