مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای ازدواج

توضیحات کلی

ویزای ازدواج استرالیا برای افرادی است که همسرشان شهروند مقیم استرالیا و دارای اقامت دائم این کشور است و قصد مهاجرت به استرالیا از این طریق دارند. شرایط اداره‌ی مهاجرت برای دریافت این ویزا ایجاب می‌کند که متقاضی باید به صورت قانونی با فرد مقیم استرالیا ازدواج کرده باشد و مدارک قانونی ازدواج ارائه کنند یا بتوانند به اداره‌ی مهاجرت ثابت کنند که در 12 ماه پیش از تشکیل پرونده، زندگی مشترک داشته‌اند. معمولاً در این حالت، متقاضی باید مدارک متعددی دال بر زندگی مشترک دو نفر ارائه کند تا بتواند شرایط دریافت این ویزا را داشته باشد. افرادی که بعد از دریافت ویزای ازدواج وارد استرالیا می‌شوند می‌توانند از اکثر امکانات یک شهروند استرالیا بهره‌مند شوند و بدون هیچ شرایطی به صورت تمام‌ وفت کار کنند. این ویزا قابلیت تبدیل به ویزای اقامت دائم را خواهد داشت اگر متقاضی بتوانند بعد از 2 سال از دریافت ویزای ازدواج، مدارکی به بازرس اداره‌ی مهاجرت نشان دهد که زندگی مشترک داشته‌اند و شرایط دریافت اقامت دائم را دارد.

ویزای نامزدی استرالیا مخصوص افرادی است که نامزد آن‌ها شهروند مقیم استرالیا و دارای اقامت دائم این کشور است. این ویزا به مدت 9 ماه اعتبار خواهد داشت و می‌بایست در طول این 9 ماه،‌ ازدواج رسمی صورت گیرد در غیر این صورت ویزای فرد باطل گردیده و می‌بایست به کشور خود بازگردد.

ویزای 309

ویزای ساب‌کلاس 309 یک ویزای موقت دو ساله و اولین مرحله برای دریافت ویزای اقامت دائم با ساب‌کلاس 100 است. این ویزا مختص افرادی است که همسر آن‌ها شهروند استرالیا با اقامت دائم این کشور یا در شرایط خاص شهروند نیوزیلند ساکن استرالیا می‌باشد. متقاضی برای درخواست این ویزا می‌بایست خارج از استرالیا باشد.

این ویزا به متقاضی اجازه می‌دهد که:
– وارد خاک استرالیا شود و تا زمانی که نتیجه‌ی ویزای اقامت دائم اعلام نشده‌است در این کشور زندگی کند
– به صورت تمام وقت در این کشور کار کند
– در این کشور بدون دریافت بودجه‌های دولتی تحصیل کند
– از بیمه‌ی خدمات درمانی و مدیکر استرالیا استفاده کند

ویزای 100

ویزای ساب‌کلاس 100 یک ویزای اقامت دائم است که بعد از گذشت 2 سال از صدور ویزای 309 با توجه به مدارکی که متقاضی دال بر زندگی مشترک در طول این 24 ماه ارائه می‌کند، صادر می‌گردد. متقاضی پس از دریافت این ویزا می‌تواند:
– به صورت دائم در استرالیا زندگی کند
– به صورت تمام وقت بدون هیچ قید و شرط کار کند
– از طریق بودجه‌ی دولتی، تحصیل کند
– بعد از اخذ شرایط لازم، برای شهروندی استرالیا اقدام کند
– اسپانسر اقوام درجه‌ی یک خود شود
– از حق بیمه‌ی خدمات درمانی و مدیکر استرالیا استفاده کند

ویزای 820

تمام شرایط ویزای 820 مانند ویزای 309 است با این تفاوت که متقاضی می‌بایست از طریق ویزاهای دیگر وارد خاک استرالیا شده باشد تا بتواند از طریق این ویزا اقدام نماید. بعد از دریافت این ویزا و گذشته دو سال می‌تواند برای دریافت ویزای اقامت دائم 801 اقدام کند.

این ویزا به متقاضی اجازه می‌دهد که:
– وارد خاک استرالیا شود و تا زمانی که نتیجه‌ی ویزای اقامت دائم اعلام نشده‌است در این کشور زندگی کند
– به صورت تمام وقت در این کشور کار کند
– در این کشور بدون دریافت بودجه‌های دولتی تحصیل کند
– از بیمه‌ی خدمات درمانی و مدیکر استرالیا استفاده کند

ویزای 801

ویزای ساب‌کلاس 801 یک ویزای اقامت دائم است که بعد از گذشت 2 سال از صدور ویزای 820 با توجه به مدارکی که متقاضی دال بر زندگی مشترک در طول این 24 ماه ارائه می‌کند، صادر می‌گردد. متقاضی پس از دریافت این ویزا می‌تواند:
– به صورت دائم در استرالیا زندگی کند
– به صورت تمام وقت بدون هیچ قید و شرط کار کند
– از طریق بودجه‌ی دولتی، تحصیل کند
– بعد از اخذ شرایط لازم، برای شهروندی استرالیا اقدام کند
– اسپانسر اقوام درجه‌ی یک خود شود
– از حق بیمه‌ی خدمات درمانی و مدیکر استرالیا استفاده کند

تهیه‌ مدارک

عمده مدارک مورد نیاز جهت این نوع ویزا ،‌علاوه بر مدارک شناسایی هر دو طرف، ارایه دلایلی دال بر واقعی بود رابطه و ازدواج است.
به غیر از سند ازدواج ( درصورت وجود ) مدارک تکمیلی در جهت اثبات رابطه از جهات زیر مورد نیاز است:

  • تاریخچه‌ی رابطه – معمولا به صورت statement از طرف هر دو فرد به همراه مستندات
  • موارد مالی رابطه – نحوه‌ی تقسیم هزینه‌های زندگی
  • نحوه‌ی تقسیم مسولیت‌های زندگی
  • شناخته شدن در بین اقوام و دوستان و جامعه به عنوان زوج
  • میزان وابستگی روحی،‌ معنوی و فیزیکی دو طرف به یکدیگر

لاج پرونده‌ی مهاجرتی

ارسال پرونده می‌تواند به صورت آنلاین و از طریق immiAccount به انجام برسد. هزینه‌ی اقدام برای این ویزا در حال حاضر ۶۸۶۵ دلار استرالیا  است.

پیگیری تا صدور ویزا

بررسی پرونده‌های ثبت شده در خارج از استرالیا عموماً توسط شعب اداره‌ی مهاجرت در خارج از این کشور انجام می‌گیرد. ارایه مدارک و مکاتبات به صورت الکترونیکی انجام می‌گیرد. اداره‌ی مهاجرت در پاره‌ای از موراد درخواست دریافت نسخه‌ی فیزیکی مدارک و همچنین انجام مصاحبه‌ی حضوری یا تلفنی نیز می‌نماید.

final-footer2
ارتباط با ما

پیام خود را برای وکیل شرکت بفرستید

Start typing and press Enter to search