مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای ازدواج استرالیا

توضیحات کلی

ویزای ازدواج استرالیا برای افرادی است که همسرشان شهروند مقیم استرالیا و یا دارای اقامت دائم استرالیا است و قصد مهاجرت به استرالیا را از این طریق دارند. شرایط اداره‌ی مهاجرت برای دریافت ویزای ازدواج استرالیا ایجاب می‌کند که متقاضی باید به صورت قانونی با فرد مقیم استرالیا ازدواج کرده باشد و مدارک قانونی ازدواج ارائه کنند یا بتوانند به اداره‌ی مهاجرت ثابت کنند که در 12 ماه پیش از تشکیل پرونده، زندگی مشترک داشته‌اند. معمولاً در این حالت، متقاضی باید مدارک متعددی دال بر زندگی مشترک دو نفر ارائه کند تا بتواند شرایط دریافت ویزای ازدواج استرالیا را داشته باشد. افرادی که بعد از دریافت ویزای ازدواج وارد استرالیا می‌شوند می‌توانند از اکثر امکانات یک شهروند استرالیا بهره‌مند شوند و بدون هیچ شرایطی به صورت تمام وقت کار کنند. ویزای ازدواج استرالیا قابلیت تبدیل به ویزای اقامت دائم استرالیا را خواهد داشت اگر متقاضی بتوانند بعد از 2 سال از دریافت ویزای ازدواج، مدارکی به بازرس اداره‌ی مهاجرت نشان دهد که زندگی مشترک داشته‌اند و شرایط دریافت اقامت دائم را دارد.

ویزای نامزدی استرالیا مخصوص افرادی است که نامزد آن‌ها شهروند مقیم استرالیا و دارای اقامت دائم استرالیا است. ویزای نامزدی استرالیا به مدت 9 ماه اعتبار خواهد داشت و می‌بایست در طول این 9 ماه،‌ ازدواج رسمی صورت گیرد در غیر این صورت ویزای فرد باطل گردیده و می‌بایست به کشور خود بازگردد.

ویزای 309 استرالیا و یا ویزای ازدواج استرالیا ساب کلاس 309 که در آن متقاضیان می توانند به مدت دو سال در استرالیا بمانند و به این صورت اقامت موقت استرالیا را در اختیار داشته باشند. ویزای 309 استرالیا مختص افرادی است که همسر آن‌ها شهروند استرالیا با اقامت دائم این کشور یا در شرایط خاص شهروند نیوزیلند ساکن استرالیا می‌باشد. دارندگان ویزای 309 استرالیا پس از ۲ سال زندگی مشترک و در صورت داشتن شرایط لازم می توانند جهت دریافت اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۰۰ استرالیا استفاده نماید. دقت کنید که ویزای 309 استرالیا به مدت ماه اعتبار دارد و شما در این مدت باید وارد خاک استرالیا شوید و با فرد موردنظر ازدواج کنید.

 

شرایط لازم برای ویزای 309 استرالیا

  • فرد متقاضی ویزای ازدواج 309 استرالیا باید از طرف همسر مقیم استرالیا حمایت شده باشد.
  • متقاضی ویزای 309 استرالیا و فرد حمایت کننده باید به طور قانونی با یکدیگر ازدواج کرده باشند.
  • اسپانسر متعهد می شود که تا ۲ سال از زمان اخذ اقامت دائم، همسر خود را جهت نیازهای اولیه زندگی حمایت مالی نماید.
  • سن متقاضیان باید بیش از 18 سال باشد.
  • فرد متقاضی باید شرایط سلامت و عدم سوء پیشینه را دارا باشد.

 

مزایای ویزای 309 استرالیا

  • اقامت موقت استرالیا به مدت 2 سال
  • مسیری برای کسب اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای 100 استرالیا
  • به صورت تمام وقت در استرالیا کار کنید.
  • تحصیل در استرالیا
  • از خدمات درمانی عمومی مدیکر استرالیا استفاده کنید.

ویزای 100 استرالیا و یا ویزای ازدواج استرالیا کلاس 100 ویزای بعدی برای بررسی می باشد . ویزای 100 استرالیا مرحله دوم ویزای 309 استرالیا می باشد و به نوعی مکمل ویزای 309 استرالیا می باشد. ویزای 100 استرالیا یک ویزای اقامت دائم استرالیا می باشد که بعد از گذشت 2 سال از صدور ویزای 309 استرالیا با توجه به مدارکی که متقاضی دال بر زندگی مشترک در طول این 24 ماه ارائه می‌کند، صادر می‌گردد.

 

مزایای ویزای 100 استرالیا

  • کسب اقامت دائم استرالیا
  • به صورت تمام وقت و بدون هیچ قید و شرطی در استرالیا کار کنید.
  • تحصیل رایگان در استرالیا
  • بعد از کسب شرایط لازم برای اخذ شهروندی استرالیا اقدام کنید.
  • اسپانسر اقوام درجه‌ی یک خود شود
  • از حق بیمه‌ی خدمات درمانی و مدیکر استرالیا استفاده کند.
  • سفر به استرالیا به مدت 5 سال

 

ویزای 100 استرالیا

تمام شرایط ویزای 820 مانند ویزای 309 است با این تفاوت که متقاضی می‌بایست از طریق ویزاهای دیگر وارد خاک استرالیا شده باشد تا بتواند از طریق این ویزا اقدام نماید. بعد از دریافت این ویزا و گذشته دو سال می‌تواند برای دریافت ویزای اقامت دائم 801 اقدام کند.

این ویزا به متقاضی اجازه می‌دهد که:
– وارد خاک استرالیا شود و تا زمانی که نتیجه‌ی ویزای اقامت دائم اعلام نشده‌است در این کشور زندگی کند
– به صورت تمام وقت در این کشور کار کند
– در این کشور بدون دریافت بودجه‌های دولتی تحصیل کند
– از بیمه‌ی خدمات درمانی و مدیکر استرالیا استفاده کند

ویزای 801 استرالیا یک ویزای اقامت دائم استرالیا محسوب می شود و مرحله دوم ویزای 820 استرالیا به شمار می رود که متقاضیان ویزای ازدواج استرالیا می توانند بعد از گذشت دو سال از صدور ویزای 820 استرالیا و با ارائه مدارکی دال بر زندگی مشترک در طول این 24 ماه برای ویزای 801 استرالیا اقدام کنند. بس می توان به این صورت جمع بندی کرد که متقاضیانی که در داخل استرالیا هستند و همسر و یا پارتنر آنها شهروند استرالیا و یا نیوزیلند بوده و یا دارای اقامت دائم استرالیا می باشند و دارای ویزای 820 استرالیا هستند می توانند بعد از دو سال برای ویزای 801 اقدام کنند.

 

شرایط ویزای 801 استرالیا

  • اصلی ترین شرط ویزا 801 استرالیا این است که که متقاضیان آن باید ویزای 820 استرالیا را داشته باشند.
  • شرط دوم این است که با ارائه مدارکی نشان دهند که در 24 ماه گذشته (2 سال) زندگی مشترکی داشته اند.
  • فردی که متقاضی تمایل دارد با او ازدواج کند باید شهروند استرالیا یا مقیم استرالیا با اقامت دائم استرالیا یا شهروند نیوزلند (واجد شرایط زندگی در استرالیا) باشد.

 

مزایای ویزای 801 استرالیا

  • به صورت دائم در استرالیا زندگی کنید و کسب اقامت دائم استرالیا
  • به صورت تمام وقت بدون هیچ قید و شرط کار کند.
  •  بعد از اخذ شرایط لازم، برای شهروندی استرالیا اقدام کند.
  • اسپانسر اقوام درجه‌ی یک خود شود.
  • از حق بیمه‌ی خدمات درمانی و مدیکر استرالیا استفاده کند.
  • تا پنج سال از تاریخ صدور ویزا از و به استرالیا سفر کنید.

پیگیری تا صدور ویزا

بررسی پرونده‌های ثبت شده در خارج از استرالیا عموماً توسط شعب اداره‌ی مهاجرت در خارج از این کشور انجام می‌گیرد. ارایه مدارک و مکاتبات به صورت الکترونیکی انجام می‌گیرد. اداره‌ی مهاجرت در پاره‌ای از موراد درخواست دریافت نسخه‌ی فیزیکی مدارک و همچنین انجام مصاحبه‌ی حضوری یا تلفنی نیز می‌نماید.

لاج پرونده مهاجرتی

ارسال پرونده می تواند به صورت آنلاین و از طریق immiAccount به انجام برسد.هزینه اقدام برای ای ویزا در حال حاضر۶۸۶۵ دلار استرالیا است.

تهیه مدارک

عمده مدارک مورد نیاز جهت این نوع ویزا ،‌علاوه بر مدارک شناسایی هر دو طرف، ارایه دلایلی دال بر واقعی بود رابطه و ازدواج است.
به غیر از سند ازدواج ( درصورت وجود ) مدارک تکمیلی در جهت اثبات رابطه از جهات زیر مورد نیاز است:

  • تاریخچه‌ی رابطه – معمولا به صورت statement از طرف هر دو فرد به همراه مستندات
  • موارد مالی رابطه – نحوه‌ی تقسیم هزینه‌های زندگی
  • نحوه‌ی تقسیم مسولیت‌های زندگی
  • شناخته شدن در بین اقوام و دوستان و جامعه به عنوان زوج
  • میزان وابستگی روحی،‌ معنوی و فیزیکی دو طرف به یکدیگر
ارتباط با ما

پیام خود را برای وکیل شرکت بفرستید

Start typing and press Enter to search

Call Now Button