مهاجرت به استرالیا از طرق ویزای سرمایه گذاری و کارآرفرینی

یکی از بهترین و سریعترین روش ها برای مهاجرت به استرالیا و کسب اقامت دائم این کشور اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا است . ویزای سرمایه گذاری استرالیا مختص سرمایه گذاران و کارآفرینانی است که علاقه مند به سرمایه گذاری در یک کشور امن با یک اقتصاد پویا را دارند. این کشور برای سرمایه گذاران و کارآفرینان یک محیط امن با اقتصاد و زیرساخت های پایدار و قوی، موقعیت های کاری و استانداردهای بالای زندگی را برای متقاضیان این ویزاها فراهم کرده است به همین منظور افراد بسیاری در سرتاسر جهان خواهان اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا هستند.

کشور استرالیا، یکی از مناسب‌ترین کشورها برای مهاجرت محسوب می‌شود و سال‌هاست پذیرای مهاجرینی است که شرایط مهاجرت به استرالیا را دارند. سالانه حدود 100 هزار نفر موفق به مهاجرت به استرالیا می‌شوند.اقدام مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری ، مسیر و راهکاری آسان برای آن دسته از صاحبان مشاغل، کارآفرینان و تاجرانی است که کسب و کار آن‌ها موفق و پررونق بوده و یا در زمینه‌ی مدیریت اجرایی در سطوح عالی دارای سوابق درخشانی می باشند و اولویت آنها همواره سهولت و سرعت انجام امور می باشد. در روش سرمایه گذاری در استرالیا متقاضی و افراد وابسته پس از طی مراحلی، موفق به دریافت ویزای اقامت استرالیا خواهند شد، كه بسته به کلاس ویزا ، اقامت مي تواند دائم یا موقت با قابلیت تبدیل به دائم باشد.

دلایل پر مخاطب بودن ویزای سرمایه گذاری استرالیا

به چند دلیل ویزای سرمایه گذاری استرالیا 188 دارای مخاطبین بسیاری در سراسر جهان و بخصوص ایران می باشد:

  • امکان اخذ ویزای 188 استرالیا صرفا از طریق ارائه سوابق کسب و کار و سوابق مالی
  • نبود هیچگونه قید و شرطی در ویزای 188 استرالیا (امکان رفت و آمد به کشور استرالیا بدون محدودیت در زمان اقامت، امکان اشتغال و تحصیل برای دارندگان این نوع ویزا، امکان افتتاح انواع حساب های بانکی)
  • بدون نیاز به انتقال سرمایه قبل از اخذ ویزای سرمایه گذاری و همچنین عدم وجود الزام در زمان سرمایه گذاری پس از حضور در استرالیا
  • محدوده پایین سرمایه گذاری نسبت به دیگر ویزاهای سرمایه گذاری مشابه در سایر کشورها
  • عدم الزام نمره زبان انگلیسی
  • امکان اقامت 4 الی 6 سال از طریق اخذ ویزای 188 استرالیا

از ابتدای سال 2012 (اول جولای) ویزای سرمایه گذاری استرالیا کلاس 188 بخشی از Skill Select مشخص شده است. درواقع متقاضیان نمی توانند مستقیما تشکیل پرونده بدهند ابتدا باید برای EOI (درخواست نامه اظهار تمایل برای مهاجرت ) اقدام کرده و منتظر دعوتنامه برای ارسال مدارک بمانند.

این ویزای 188 استرالیا به متقاضی این اجازه را می‌دهد که به مدت 4 سال بعد از صدور ویزا در استرالیا زندگی کنند که قابلیت افزودن دو سال دیگر به این مدت نیز وجود دارد. همانطور که از نام این ویزای سرمایه گذاری استرالیا 188 مشخص است متقاضی بایستی ابتدا تاییدیه یکی از ایالت های استرالیا را گرفته و بایستی از طریق یکی از ایالت های این کشور اقدام کند. اگر متقاضی ویزا 188 استرالیا در طول پروسه ی ۴ ساله خود قادر به انجام کلیه تعهدات خود نباشد امکان تمدید ویزا برای وی به مدت ۲ سال می باشد. هدف دولت استرالیا از ارائه‌ی این ویزا، جذب مدیران و سرمایه‌گذاران موفق جهت بهبود و رونق وضعیت اقتصادی این کشور است. متقاضی به منظور دریافت این ویزا می‌تواند از طریق یکی از 5 زیرشاخه‌ی زیر اقدام کند: دریافت ویزای موقت استرالیا ساب کلاس 188 ، اولین شرط لازم برای دریافت اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری 888 است. هزینه‌ی این ویزای 188 استرالیا با توجه به زیرشاخه‌ی انتخابی از 3600 دلار تا 8400 دلار استرالیا متفاوت خواهد بود.

نوآوری تجاری

این شاخه از ویزای سرمایه گذاری استرالیا 188 برای افراد با مهارت در کسب و کار که می‌خواهند یک تجارت جدید در استرالیا راه‌اندازی کنند و یا یک تجارت موجود در استرالیا را مدیریت کنند و توسعه دهند. متقاضیان ابتدا باید توسط یک ایالت یا منطقه‌ای از استرالیا اسپانسر شوند و حداقل 65 امتیاز بر طبق جدول امتیازبندی ویزای سرمایه گذاری استرالیا دریافت کنند.

سرمایه گذاری

برای افرادی که می‌خواهند یک سرمایه گذاری مشخص حداقل 1.5 میلیون دلار در یکی از ایالت‌های استرالیا داشته باشند و به کسب و کار و سرمایه‌گذاری خود در خاک استرالیا ادامه دهند. متقاضیان ابتدا باید توسط یک ایالت یا منطقه‌ای از استرالیا اسپانسر شوند و حداقل 65 امتیاز بر طبق جدول امتیازبندی دریافت کنند.

سرمایه گذاری خاص

برای افرادی که می‌خواهند یک سرمایه گذاری مشخص حداقل 5 میلیون دلار در یکی از ایالت‌های استرالیا داشته باشند و به کسب و کار و سرمایه‌گذاری خود در خاک استرالیا ادامه دهند. متقاضیان ابتدا باید توسط یک ایالت یا منطقه‌ای از استرالیا اسپانسر شوند و حداقل 65 امتیاز بر طبق جدول امتیازبندی دریافت کنند. دقت داشته باشید که متقاضیان این شاخه از ویزای 188 استرالیا باید از سوی دولت یا ایالت یا کمیسیون تجارت و سرمایه‌گذاری استرالیا (Austrade) به نمایندگی از دولت استرالیا تأیید شوند.

کارآفرینی

این شاخه از ویزای سرمایه گذاری استرالیا به شما این اجازه را می دهد که در استرالیا فعالیت های کارآفرینی را انجام دهید که این فعالیت ها نباید با قوانین استرالیا مغایرت داشته باشد از این رو متقاضیان باید از سوی دولت یا یکی از ایالت‌های استرالیا تأیید شوند. شما می توانید با مبلغ 200000 دلار استرالیا آغاز کنید دقت داشته باشید باید برای این فعالیت یک طرح اقتصادی مورد تایید ارائه کنید.

سرمایه گذاری پرمیوم

برای افرادی که می‌خواهند یک سرمایه گذاری مشخص حداقل 15 میلیون دلار در یکی از ایالت‌های استرالیا داشته باشند و به کسب و کار و سرمایه‌گذاری خود در خاک استرالیا ادامه دهند. متقاضیان ابتدا باید توسط یک ایالت یا منطقه‌ای از استرالیا اسپانسر شوند و حداقل 65 امتیاز بر طبق جدول امتیازبندی دریافت کنند.

این نوع از ویزای سرمایه گذاری استرالیا جزء ویزاهای موقت استرالیا می باشد که جهت بازنشستگانی است که از لحاظ مالی متکی به خود بوده و هیچ فرد وابسته ای را نداشته و می خواهند در طول سالهای بازنشستگی خود در استرالیا زندگی کنند. ویزای بازنشستگان استرالیا به متقاضی این اجازه را می‌دهد که به مدت 4 سال بعد از صدور ویزا در استرالیا زندگی کنند که قابلیت افزودن دو سال دیگر به این مدت نیز وجود دارد.

خبر خوب این است که دولت استرالیا به تازگی قصد این را دارد که که قابلیت تبدیل شدن به اقامت دائم را به این ویزا بدهد.

شرایط لازم برای ارائه EOI

  • سن فرد متقاضی حداکثر 55 سال باشد ( فقط در یک شرایط ویژه سن بالای 55 سال پذیرفته میشود)
  • داشتن یک کسب و کار موفق یا سرمایه گذاری خوب لازم می باشد.
  • فرد متقاضی دارایی لازم و مشخص در کسب و کار داشته باشد.

ویزای بازنشستگان

متقاضی باید بیشتر از 55 سال سن داشته باشد. هیچ فرد وابسته درجه یک به جز همسر نداشته باشد. شرایط مالی در نظر گرفته شده را داشته باشد. بتواند یک سرمایه‌گذاری بلند مدت و قابل توجه در استرالیا انجام دهد.

اگر تصمیم به اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری استرالیا را دارید ویزای 888 استرالیا یکی از گزینه ها می باشد. ویزای 888 استرالیا یک ویزای اقامت دائم و مرحله‌ی دوم از ویزای سرمایه گذاری استرالیا 188 است. متقاضی قبل از درخواست برای دریافت ویزای 888 استرالیا و اقامت دائم استرالیا ، باید شرایط مورد نیاز ویزای اقامت موقت استرالیا با ساب‌کلاس 188 را فراهم کرده باشد. دقت کنید که اگر متقاضی قبلا از طریق ویزای سرمایه گذاری استرالیا 188 به استرالیا مهاجرت کرده باشد باید قبل از تشکیل پرونده برای دریافت اقامت دائم استرالیا مدارکی ارائه کند که نشان دهد،‌ایالت و یا منطقه‌ی اسپانسر کننده از حمایت خود از متقاضی کنار نکشیده است. درواقع در مدت درخواست ویزای 888 استرالیا اقامت دائم استرالیا نیازی به ارائه EOI  ندارد اما کماکان مجوز فعالیت کسب و کار یکی از ایالت های استرالیا لازم و ضروری است.

 

چرا ویزای 888 استرالیا

ویزای سرمایه گذاری استرالیا 888 یک ویزای اقامت دائم استرالیا محسوب می شود که به تازگی در لیست ویزاهای استرالیا وارد شده است تا افرادی که از طریق ویزای 188 استرالیا اقامت موقت استرالیا را کسب کرده اند بتوانند با این ویزا صاحب اقامت دائم استرالیا شوند. و به نوعی ویزای 888 استرالیا مکمل ویزای 188 استرالیا می باشد و شما برای اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا 888 در ابتدا نیاز دارید که با ویزای 188 وارد استرالیا شده باشید و بعد از کسب شرایط لازم برای اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای 888 استرالیا اقدام کنید.

 

شرایط لازم برای ویزای 888 استرالیا

همان طور که در ابتدا اشاره کردیم اولین شرط داشتن ویزای موقت استرالیا 188 می باشد. شما باید در سوابق خود حداقل یک سال در استرالیا اقامت داشته باشید ( طی ۲۴ ماه قبل از اقدام برای ویزای ۸۸۸ اقامت دائم استرالیا ).

شرط دوم برای ویزای 888 استرالیا بحث سهم شما از کسب و کار و یا میزان مالکیت شما از بیزینس می باشد. در این بخش متقاضیان ویزای سرمایه گذاری استرالیا 888 باید حداقل یکی از شرایط زیرا را دارا باشید :

در صورتی که درآمد بیزینس شما کمتر از 400،000 دلار استرالیا باشد ، حداقل ۵۱ درصد سهام باید متعلق به شما باشد.

در صورتی که درآمد بیزینس شما بیش از 400،000 دلار استرالیا باشد ، حداقل 30 درصد سهام باید متعلق به شما باشد.

دولت ایالتی و یا منطقه‌ای اسپانسر شما، حمایت خود از فعالیت‌های کسب و کار و یا سرمایه گذاری شما را لغو نکرده باشد.

شرط دیگر برای ویزای 888 استرالیا گردش مالی بیزینس و کسب‌وکار شما می باشد که باید حداقل ۳۰۰,۰۰۰ دلار گردش مالی سالیانه داشته باشد (برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا سرمایه گذاری استرالیا 888 )؛ البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود.

شما باید سابقه مدیریت خود را در بیزینس و کسب و کار اثبات کنید .

در این بخش تعدادی از شرایط اصلی برای اخذ ویزای 888 استرالیا را برای شما ارائه کردیم شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما در سلکت ویزا در ارتباط باشید تا اطلاعات بروز و کاملی را کسب کنید.

 

مزایای ویزای 888 استرالیا

ویزای سرمایه گذاری استرالیا 888 دارای مزایایی می باشد که در اینجا تعدادی از آنها را بازگو می کنیم

اصلی ترین مزیت ویزای 888 استرالیا اقامت دائم بودن آن می باشد.

امکان کار به صورت تمام وقت در استرالیا

ایجاد شرایط تحصیل در استرالیا

شما می توانید خانواده خود را به استرالیا بیاورید

به مدت  5 سال به استرالیا رفت و آمد داشته باشید.

ثبت نام در برنامه بهداشت عمومی استرالیا، Medicare

در صورت کسب شرایط لازم می توانید برای اخذ شهروندی استرالیا اقدام کنید.

در این بخش می خواهیم به بررسی ویزای 132 استرالیا بپردازیم . اگر مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری در استرالیا را در برنامه خود دارید و می خواهید در یک کشور امن با خانواده زندگی کرده و سرمایه گذاری کنید مسلما استرالیا گزینه مطلوبی به حساب می آید . در بین انواع ویزای سرمایه گذاری استرالیا می خواهیم ویزای 132 استرالیا را مورد بررسی قرار دهیم .ویزای سرمایه گذاری استرالیا 132 یک ویزای اقامت دائم استرالیا می باشد که شما و خانواده از بدو ورود به این کشور اقامت دائم آن را کسب می کنید و از مزایای فراوان ویزای سرمایه گذاری استرالیا 132 استفاده می کنید که در ادامه این مزایا را شرح می دهیم. ویزای ۱۳۲ استرالیا مخصوص مدیران و صاحبان شرکت‌های بزرگ و افرادی است که توانایی بیشتری برای سرمایه‌گذاری در استرالیا دارند. متقاضیان ویزای سرمایه گذاری استرالیا 132 باید متعهد شوند بعد از دریافت ویزای 132 استرالیا و ورود به کشور استرالیا مبلغی معادل یک و نیم میلیون دلار استرالیا را به این کشور آورده و در تجارت و کارهای تجاری سرمایه‌گذاری نمایید.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری استرالیا 132 از دو روش قابل دریافت می باشد که برای هر دو روش متقاضیان باید از طرف یک ایالت و یا استان یک دعوتنامه دریافت کنند و این تعهد را بدهند که بعد از ورود به کشور استرالیا به صورت کامل روی ایده و بیزینس خود کار کرده و آن را مدیریت می کنید.

ویزای 132 استرالیا حالت اول : مختص افرادی است که سهم در سرمایه گذاری های بسیار بزرگ دارند و متعهد می شوند بعد از ورود به استرالیا مبلغی معادل یک و نیم میلیون دلار استرالیا را به آنجا آورده و در تجارت و کارهای تجاری سرمایه گذاری کنند.

 ویزای 132 استرالیا حالت دوم : این حالت مختص به افرادی است که ایده ی خاصی دارند و می توانند از شرکت های خاص عضو سازمان َAVCAL مبلغ معادل  1 میلیون دلار استرالیا سرمایه دریافت کنند تا ایده ی خود را گسترش و به نوعی شراکت کنند.

 

شرایط ویزای 132 استرالیا :

اولین شرط میزان سرمایه متقاضی می باشد باید به صورت توضیح دهیم که میزان دارایی های شما و همسرتان باید به میزان یک و نیم میلیون دلار استرالیا باشد و همچنین این مبلغ باید قابل انتقال به کشور استرالیا نیز باشد. و از سوی دیگر دارایی شما به همراه همسرتان در کسب و کار و بیزینس باید 400 هزار دلار استرالیا در دو سال از چهار سال قبل از اقدام برای ویزای 132 استرالیا باشد.

شرط دوم برای ویزای 132 استرالیا بحث سهم شما از کسب و کار و یا میزان مالکیت شما از بیزینس می باشد. در این بخش متقاضیان ویزای سرمایه گذاری استرالیا 132 باید حداقل یکی از شرایط زیرا را دارا باشید :

در صورتی که درآمد بیزینس شما کمتر از 400،000 دلار استرالیا باشد ، حداقل ۵۱ درصد سهام باید متعلق به شما باشد.

در صورتی که درآمد بیزینس شما بیش از 400،000 دلار استرالیا باشد ، حداقل 30 درصد سهام باید متعلق به شما باشد.

و یا اگر صاحب بیزینسی هستید که سهامی عام است ، حداقل 10 درصد سهام برای شما باشد.

شرط سوم برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا 132 این است که در 2 سال از 4 سال اخیر بیزینس و کسب و کار شما باید حداقل سه میلیون دلار گردش مالی داشته باشد.

سن شما برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا باید کمتر از 55 سال باشد.

موارد ذکر شده تعدادی از اصلی ترین شرایط برای ویزای 132 استرالیا می باشد جهت کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنیم با مشاوران ما در تیم سلکت ویزا در ارتباط باشید.

مزایای ویزای 132 استرالیا

ویزای سرمایه گذاری استرالیا 132 یک ویزای اقامت دائم استرالیا است که دارای مزایای فراوانی است به تعدادی از آن اشاره می کنیم.

اولین مزیت ویزا اقامت دائم بودن آن است و این امکان را به شما و خانواده می دهد که از بدو ورود به استرالیا اقامت دائم استرالیا را داشته باشید.

کسب و کار جدید و یا موجود در استرالیا را انجام دهید.

خانواده خود را به استرالیا بیاورید.

امکان تحصیل در استرالیا را داشته باشید.

استفاده از خدمات بهداشتی و درمانی رایگان مدیکر استرالیا

سال 98 بهترین فرصت برای اخذ اقامت استرالیا از طریق ویزای کارآفرینی و بدون انتقال سرمایه

از آنجا که اثبات تمکن مالی فرد متقاضی این ویزا نسبت به دو سال قبل از زمان اقدام خواهد بود ، لذا متقاضیان مهاجرت در سال 98 می بایست تمکن مالی خود را نسبت به سال های مالی 97 و 96 با با احتساب نرخ دلار دولتی استرالیا ( حدود 3 هزار تومان ) اثبات نماید .

با توجه به نوسانات نرخ ارز در سال 98 و احتمال بسیار زیاد افزایش نرخ ارز دولتی و تک نرخی شدن آن متقاضیانی که در سال 99 اقدام خواهند کرد می بایست از تمکن مالی بیشتری برخوردار باشند تا بتوانند شرایط اولیه اثبات تمکن مالی را محقق سازند. از این رو برای بسیاری از پرونده ها اقدام در سال 98 شانس بیشتری را به همراه خواهد داشت.

مدارک ویزای سرمایه گذاری استرالیا

جمع آوری مدارک

اولین و مهمترین مرحله در اقدام برای دریافت این نوع ویزا، جمع‌آوری مدارک مورد نیاز است. بر اساس چک لیست‌های ارایه شده توسط وکیل مهاجرت و راهبری یک به یک، مجموعه مدارک شخصی و تجاری شما جهت درخواست اسپانسر ایالتی و در نهایت ارسال پرونده به اداره مهاجرت تکمیل می‌گردد.

اخذ دعوتنامه ایالتی

درخواست دریافت دعوتنامه را برای ایالت مربوطه ارسال می کنیم و از سویی فرم ها و مراحل آنلاین را طی می کنیم تا دعوتنامه دریافت شود.

لاج کردن پرونده در اداره مهاجرت

بعد از دریافت دعوتنامه از ایالت مربوطه ، نوبت به تشکیل پرونده در اداره مهاجرت استرالیا می‌رسد. در این مرحله باید تمامی مدارک متقاضی و همراهانش با جزئیات کامل در هنگام تشکیل پرونده ارسال شود. هزینه‌ی تشکیل پرونده برای هر زیرشاخه در این ویزا متفاوت است و براساس جدول هزینه‌ها محاسبه می‌گردد.

دریافت ویزای استرالیا

در مرحله آخر پس از تعیین آفیسر پرونده در اداره مهاجرت استرالیا و بررسی این آفیسر بر روی پرونده و مدارک ارسالی شما و در نهایت تهیه مدارک تکمیلی ویزای سرمایه گذاری شما اخذ می شود.

جدول امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه‌گذاری و کارآفرینی

فاکتور سن

18 الی 24 سال

امتیاز : 20

25 الی 32 سال

امتیاز : ۳۰

33 الی 39 سال

امتیاز : ۲۵

40 الی 44 سال

امتیاز : 20

45 الی 54 سال

امتیاز : ۱۵

55 سال به بالا

امتیاز : ۰

سطح زبان انگلیسی

نمره‌ی 5 به بالا در هر مهارت آیلتس یا PTE و تافل ibT‌ معادل

امتیاز : ۵

نمره‌ی 7 به بالا در هر مهارت آیلتس یا PTE و تافل ibT‌ معادل

امتیاز : ۱۰

مدرک تحصیلی

گواهی تجارت استرالیا، دیپلم و لیسانس از مراکز آموزشی استرالیا، لیسانس مراکز آموزشی مورد تایید استرالیا

امتیاز : ۵

لیسانس مدیریت و تجارت

امتیاز : ۱۰

حمایت ویژه

اگر ایالت اسپانسر کننده تشخیص دهد که کسب و کار پیشنهادی شما،‌ویژه و منحصر به فرد می‌باشد

امتیاز : ۱۰

اموال و دارایی ها
مجموع اموال و دارایی شخصی و تجاری خود و همسر در حداقل دو سال اخیر

800 هزار دلار استرالیا

امتیاز : ۵

1.3 میلیون دلار استرالیا

امتیاز : ۱۵

1.8 میلیون دلار استرالیا

امتیاز : ۲۵

2.25 میلیون دلار استرالیا

امتیاز : ۳۵

گردش مالی کسب و کار
گردش مالی سالیانه‌ی کسب و کار حداقل دو سال در چهار سال اخیر

500 هزار دلار استرالیا

امتیاز : ۵

1 میلیون دلار استرالیا

امتیاز : ۱۵

1.5 میلیون دلار استرالیا

امتیاز : ۲۵

2 میلیون دلار استرالیا

امتیاز : ۳۵

فقط مخصوص زیرشاخه ی نوآوری تجارت
شما یک یا تعداد بیشتری کسب و کار تا قبل از تشکیل پرونده داشته‌اید:
حداقل 4 سال در 5 سال اخیر

امتیاز : ۱۰

حداقل 7 سال در 8 سال اخیر

امتیاز : ۱۵

فقط مخصوص زیرشاخه ی سرمایه گذاری
سرمایه‌گذاری واجد شرایط به مبلغ حداقل 100 هزار دلار استرالیا:

حداقل 4 سال تا قبل از تشکیل پرونده

امتیاز : ۱۰

حداقل 7 سال تا قبل از تشکیل پرونده

امتیاز : ۱۵

مدارک نوآوری تجاری

مدارک ثبت اختراع یا طراحی ثبت شده

مدارک ثبت اختراع یا طراحی ثبت شده

امتیاز : ۱۰

مدارک توافقنامه رسمی سرمایه‌گذاری مشترک

امتیاز : ۵

مدارک کسب و کار صادرات

امتیاز : ۱۵

مدارک سهام‌داری در کسب‌ و کارهای پررونق و رو به رشد

امتیاز : ۱۰

مدارک کمک‌های مالی و یا بودجه‌ی سرمایه‌گذاری

امتیاز : ۱۰

اسپانسر ایالتی و منطقه ای

حمایت ویژه (مناطق محدود)

امتیاز : ۱۰

اگر قصد مهاجرت از طریق سرمایه گذاری را دارید فرصت را از دست ندهید. جهت دریافت مشاوره تلفنی اقدام نمایید

ارتباط با ما

پیام خود را برای وکیل شرکت بفرستید

Start typing and press Enter to search