مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه‌گذاری و کارآفرینی

اخذ اقامت استرالیا زیر نظر وکیل رسمی امور مهاجرت به استرالیا

شرایط ویزای سرمایه گذاری به استرالیا

مهاجرت، یک گام خیلی مهم در زندگی هر فردی محسوب می‌شود که با هدف ارتقا سطح زندگی و پیشرفت انجام می‌شود. بدست آوردن موقعیت‌های شغلی و اقتصادی بهتر، برخورداری از خدمات رفاهی مناسب‌تر، استفاده از آب‌و هوای مطلوب، از جمله اهداف رایج افراد برای مهاجرت به استرالیا می‌باشد.

 

برای یک مهاجرت موفق، باید تمامی ابعاد و جوانب مربوط به آن سنجیده شود. شاید به جرات بتوان گفت که انتخاب کشور مقصد، اولین و مهم‌ترین گام برای آغاز فرایند مهاجرت است. بررسی شرایط و پیش‌نیازهای مهاجرت به کشور انتخابی و فراهم کردن آنها، نیازمند صرف وقت زیادی است. یکی از مهم‌ترین پیش‌نیازهای مهاجرت به کشور انتخابی، شرایط مناسب اخذ ویزای آن کشور است.

کشور استرالیا، یکی از مناسب‌ترین کشورها برای مهاجرت محسوب می‌شود و سال‌هاست پذیرای مهاجرینی است که شرایط مهاجرت به استرالیا را دارند. سالانه حدود 100 هزار نفر موفق به مهاجرت به استرالیا می‌شوند.

اقدام مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری، مسیر و راهکاری آسان برای آن دسته از صاحبان مشاغل، کارآفرینان و تاجرانی است که کسب و کار آن‌ها موفق و پررونق بوده و یا در زمینه‌ی مدیریت اجرایی در سطوح عالی دارای سوابق درخشانی می باشند و اولویت آنها همواره سهولت و سرعت انجام امور می باشد. در روش سرمایه گذاری متقاضی و افراد وابسته پس از طی مراحلی، موفق به دریافت ویزای اقامت استرالیا خواهند شد، كه بسته به كلاس ويزا، اقامت مي تواند دائم يا موقت با قابلیت تبديل به دائم باشد.

 

دلیل ترجیح اقدام مهاجرت در سال 97

از آنجا که اثبات تمکن مالی نسبت به دو سال قبل از زمان اقدام خواهد بود، لذا متقاضیان مهاجرت در سال 97 می بایست تمکن مالی خود را نسبت به سال های مالی 95 – 96 و به نرخ دلار دولتی استرالیا اعلام نماید. (2.500 تا 2.900 تومان) با توجه به نوسانات نرخ ارز در سال 97 و احتمال رشد قیمت نرخ ارز دولتی تا پایان سال 97، متقاضیانی که در سال 98 اقدام خواهند کرد می بایست از تمکن مالی بیشتری برخوردار باشند تا شرایط اولیه را محقق سازند، از این رو برای بسیاری از پرونده ها اقدام در سال 97 شانس بیشتری را به همراه خواهد داشت.

 

شرایط سرمایه گذاری

این ویزا به متقاضی این اجازه را می‌دهد که به مدت 4 سال بعد از صدور ویزا در استرالیا زندگی کنند که قابلیت افزودن دو سال دیگر به این مدت نیز وجود دارد. همانطور که از نام این ویزا مشخص است متقاضی بایستی ابتدا تاییدیه یکی از ایالت های استرالیا را گرفته و بایستی از طریق یکی از ایالت های این کشور اقدام کند. اگر متقاضی ویزا 188 در طول پروسه ی ۴ ساله خود قادر به انجام کلیه تعهدات خود نباشد امکان تمدید ویزا برای وی به مدت ۲ سال می باشد. هدف دولت استرالیا از ارائه‌ی این ویزا، جذب مدیران و سرمایه‌گذاران موفق جهت بهبود و رونق وضعیت اقتصادی این کشور است. متقاضی به منظور دریافت این ویزا می‌تواند از طریق یکی از 5 زیرشاخه‌ی زیر اقدام کند: دریافت ویزای موقت 188، اولین شرط لازم برای دریافت اقامت دائم از طریق ویزای 888 است. هزینه‌ی این ویزا با توجه به زیرشاخه‌ی انتخابی از 3600 دلار تا 8400 دلار استرالیا متفاوت خواهد بود.

نوآوری تجاری

برای افراد با مهارت در کسب و کار که می‌خواهند یک تجارت جدید در استرالیا راه‌اندازی کنند یا یک تجارت موجود در استرالیا را مدیریت کنند و توسعه دهند. متقاضیان ابتدا باید توسط یک ایالت یا منطقه‌ای از استرالیا اسپانسر شوند و حداقل 65 امتیاز بر طبق جدول امتیازبندی دریافت کنند.

سرمایه گذاری

برای افرادی که می‌خواهند یک سرمایه‌ گذاری مشخص حداقل 1.5 میلیون دلار در یکی از ایالت‌های استرالیا داشته‌باشند و به کسب و کار و سرمایه‌گذاری خود در خاک استرالیا ادامه دهند. متقاضیان ابتدا باید توسط یک ایالت یا منطقه‌ای از استرالیا اسپانسر شوند و حداقل 65 امتیاز بر طبق جدول امتیازبندی دریافت کنند.

سرمایه گذاری خاص

برای افرادی که می‌خواهند یک سرمایه‌ گذاری مشخص حداقل 1.5 میلیون دلار در یکی از ایالت‌های استرالیا داشته‌باشند و به کسب و کار و سرمایه‌گذاری خود در خاک استرالیا ادامه دهند. متقاضیان ابتدا باید توسط یک ایالت یا منطقه‌ای از استرالیا اسپانسر شوند و حداقل 65 امتیاز بر طبق جدول امتیازبندی دریافت کنند.

سرمایه گذاری پرمیوم

برای افرادی که می‌خواهند یک سرمایه‌ گذاری مشخص حداقل 1.5 میلیون دلار در یکی از ایالت‌های استرالیا داشته‌باشند و به کسب و کار و سرمایه‌گذاری خود در خاک استرالیا ادامه دهند. متقاضیان ابتدا باید توسط یک ایالت یا منطقه‌ای از استرالیا اسپانسر شوند و حداقل 65 امتیاز بر طبق جدول امتیازبندی دریافت کنند.

کارآفرینی

برای افرادی که می‌خواهند یک سرمایه‌ گذاری مشخص حداقل 1.5 میلیون دلار در یکی از ایالت‌های استرالیا داشته‌باشند و به کسب و کار و سرمایه‌گذاری خود در خاک استرالیا ادامه دهند. متقاضیان ابتدا باید توسط یک ایالت یا منطقه‌ای از استرالیا اسپانسر شوند و حداقل 65 امتیاز بر طبق جدول امتیازبندی دریافت کنند.

ویزای بازنشستگان استرالیا به متقاضی این اجازه را می‌دهد که به مدت 4 سال بعد از صدور ویزا در استرالیا زندگی کنند که قابلیت افزودن دو سال دیگر به این مدت نیز وجود دارد. هدف دولت استرالیا از ارائه‌ی این ویزا، جذب مدیران و سرمایه‌گذاران موفق جهت بهبود و رونق وضعیت اقتصادی این کشور است. متقاضی به منظور دریافت این ویزا می‌تواند از طریق یکی از 5 زیرشاخه‌ی زیر اقدام کند: دریافت ویزای موقت 188، اولین شرط لازم برای دریافت اقامت دائم از طریق ویزای 888 است. هزینه‌ی این ویزا با توجه به زیرشاخه‌ی انتخابی از 3600 دلار تا 8400 دلار استرالیا متفاوت خواهد بود.

ویزای بازنشستگان

متقاضی باید بیشتر از 55 سال سن داشته باشد. هیچ فرد وابسته درجه یک به جز همسر نداشته باشد. شرایط مالی در نظر گرفته شده را داشته باشد. بتواند یک سرمایه‌گذاری بلند مدت و قابل توجه در استرالیا انجام دهد.

ویزای ساب‌کلاس 888 یک ویزای اقامت دائم و مرحله‌ی دوم از ویزای اقامت موقت با ساب‌کلاس 188 است. متقاضی قبل از درخواست برای دریافت این ویزا و اقامت دائم، باید شرایط مورد نیاز ویزای اقامت موقت با ساب‌کلاس 188 را فراهم کرده باشد. اگر متقاضی قبلاً از طریق ویزای اقامت موقت 188 به استرالیا مهاجرت کرده‌است، قبل از تشکیل پرونده برای دریافت اقامت دائم می‌بایستی مدارکی ارائه کند که نشان دهد،‌ایالت و یا منطقه‌ی اسپانسر‌کننده از حمایت خود از متقاضی کنار نکشیده‌ است.

ویزای استعداد کسب‌ و کار با ساب‌کلاس 132، یک ویزای اقامت دائم است و به متقاضیانی تعلق می‌گیرد که از طرف یکی از ایالت‌های استرالیا تحت حمایت اسپانسری قرار بگیرند. این ویزا در دو زیرشاحه قابل ارائه است.

– سرمایه‌ی کارآفرینی

– سابقه‌ی کسب و کار قابل توجه

پیگیری تا زمان صدور ویزا

لاج پرونده

اخذ دعوتنامه

ثبت EOI

مدارک ویزای سرمایه گذاری

جمع آوری مدارک

اولین و مهمترین مرحله در اقدام برای دریافت این نوع ویزا، جمع‌آوری مدارک مورد نیاز است. بر اساس چک لیست‌های ارایه شده توسط وکیل مهاجرت و راهبری یک به یک، مجموعه مدارک شخصی و تجاری شما جهت درخواست اسپانسر ایالتی و در نهایت ارسال پرونده به اداره مهاجرت تکمیل می‌گردد.

پیگیری تا زمان صدور ویزا

بعد از تشکیل پرونده در اداره‌ی مهاجرت، باید صبر کرد تا مسئول رسیدگی به پرونده مشخص شود تا متقاضی بتواند از طریق آن مسئول، پیگیر پرونده‌ی مهاجرتی خود شود. در این مرحله از متقاضی خواسته می‌شود که نقصی مدارک خود را در صورت وجود تکمیل کند. گواهی عدم سوء پیشینه و انجام تست‌های پزشکی در این مرحله از متقاضی خواسته می‌شود. اگر تمامی این مراحل بدون مشکل سپری شوند، ویزای فرد صادر می‌گردد.

لاج کردن پرونده در اداره مهاجرت

بعد از دریافت دعوتنامه از اداره‌ی مهاجرت، نوبت به تشکیل پرونده در این اداره می‌رسد. در این مرحله باید تمامی مدارک متقاضی و همراهانش با حزییات کامل در هنگام تشکیل پرونده ارسال شود. هزینه‌ی تشکیل پرونده برای هر زیرشاخه‌ در این ویزا متفاوت است و براساس جدول هزینه‌ها محاسبه می‌گردد.

درخواست اسپانسر ایالتی

این مرحله به صورت همزمان با مرحله‌ی ثبت EOI برای متقاضیان انجام می‌شود. هر ایالت برای ارائه‌ی اسپانسری، شرایط خاص خود را دارد. در مرحله جمع اوری اطلاعات، نیازمندی‌های ایالت مورد درخواست شما در اولویت خواهد بود. همچنین طرح تجاری شما، قبل از ارسال در جهت اطمینان از پاسخ مثبت ایالت، با استفاده از روابط موجود مورد تایید و ارزیابی اولیه ایالت قرار می‌گیرد.

جدول امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه‌گذاری و کارآفرینی

18 الی 24 سال
امتیاز : 20
25 الی 32 سال
امتیاز : ۳۰
33 الی 39 سال
امتیاز : ۲۵
40 الی 44 سال
امتیاز : ۲۰
45 الی 54 سال
امتیاز : ۱۵
55 سال به بالا
امتیاز : ۰
نمره‌ی 5 به بالا در هر مهارت آیلتس یا PTE و تافل ibT‌ معادل
امتیاز : ۵
نمره‌ی 7 به بالا در هر مهارت آیلتس یا PTE و تافل ibT‌ معادل
امتیاز : ۱۰
گواهی تجارت استرالیا، دیپلم و لیسانس از مراکز آموزشی استرالیا، لیسانس مراکز آموزشی مورد تایید استرالیا
امتیاز : ۵
لیسانس مدیریت و تجارت
امتیاز : ۱۰
اگر ایالت اسپانسر کننده تشخیص دهد که کسب و کار پیشنهادی شما،‌ویژه و منحصر به فرد می‌باشد
امتیاز : 10
مجموع اموال و دارایی شخصی و تجاری خود و همسر در حداقل دو سال اخیر
500 هزار دلار استرالیا
امتیاز : ۵
1.3 میلیون دلار استرالیا
امتیاز : ۱۵
1.8 میلیون دلار استرالیا
امتیاز : ۲۵
2.25 میلیون دلار استرالیا
امتیاز : ۳۵
گردش مالی سالیانه‌ی کسب و کار حداقل دو سال در چهار سال اخیر
500 هزار دلار استرالیا
امتیاز : ۵
1 میلیون دلار استرالیا
امتیاز : ۱۵
1.5 میلیون دلار استرالیا
امتیاز : ۲۵
2 میلیون دلار استرالیا
امتیاز : ۳۵
شما یک یا تعداد بیشتری کسب و کار تا قبل از تشکیل پرونده داشته‌اید:
حداقل 4 سال در 5 سال اخیر
امتیاز : ۱۰
حداقل 7 سال در 8 سال اخیر
امتیاز : ۱۵
سرمایه‌گذاری واجد شرایط به مبلغ حداقل 100 هزار دلار استرالیا:
حداقل 4 سال تا قبل از تشکیل پرونده
امتیاز : ۱۰
حداقل 7 سال تا قبل از تشکیل پرونده
امتیاز : ۱۵
مدارک ثبت اختراع یا طراحی ثبت شده
امتیاز : ‍۱۵
مدارک ثبت اختراع یا طراحی ثبت شده
امتیاز : ۱۰
مدارک توافقنامه رسمی سرمایه‌گذاری مشترک
امتیاز : ۵
مدارک کسب و کار صادرات
امتیاز : ۱۵
مدارک سهام‌داری در کسب‌ و کارهای پررونق و رو به رشد
امتیاز : ۱۰
مدارک کمک‌های مالی و یا بودجه‌ی سرمایه‌گذاری
امتیاز : ۱۰
حمایت ویژه (مناطق محدود)
امتیاز : ۱۰

نیاز به مشاوره دارید؟

تماس بگیرید
ارتباط با ما

پیام خود را برای وکیل شرکت بفرستید

Start typing and press Enter to search