بازدید از استرالیا از طریق ویزای توریستی و گردشگری

توضیحات کلی

هر ساله میلیون‌ها نفر با هدف‌های مختلف از طریق ویزای توریستی و گردشگری به استرالیا سفر می‌کنند. انواع ویزاهای توریستی و گردشگری به متقاضیان این امکان را می‌دهد که از دوستان و اقوام خود دیدار کنند، در سمینارها و رویدادهای تجاری شرکت کنند یا به بازدید از استرالیا بپردازند. برای دریافت این ویزا، متقاضی می‌بایست مدارکی نشان دهد که قصدش از سفر، فقط بازدید از این کشور است و هیچگونه قصدی مبنی بر ماندن در این کشور ندارد. دولت استرالیا  تمامی ساب‌کلاس‌های این ویزا را حذف کرده و تمام بازدید‌کنندگان با هر هدفی می‌بایست از طریق ویزای ساب‌کلاس ۶۰۰ اقدام نمایند.

متقاضیان می‌توانند از سه طریق برای دریافت ویزای توریستی و گردشگری اقدام کنند:
– بازدیدکننده‌ی تجاری: مختص افرادی است که به منظور بازدید کوتاه از یک کسب و کار،‌ مذاکره‌ی تجاری یا شرکت در کنفرانس و رویداد تجاری قصد ورود به استرالیا دارند.
– توریستی و گردشگری: مختص افرادی است که برای تفریح، تعطیلات و بازدید از دوستان و اقوام قصد ورود به استرالیا دارند.
– حمایت توسط خانواده: مختص افرادی است که قصد بازدید از خانواده دارند و اقوام آن‌ها در تمام مدت سفر اعلام حمایت مالی می‌کند.

تشکیل پرونده‌ی مهاجرتی

بعد از جمع‌آوری مدارک، می‌بایست پرونده‌ی متقاضی به صورت آنلاین در اداره‌ی مهاجرت تشکیل شود. بعد از پرداخت هزینه‌ی تشکیل پرونده ، پروسه‌ی بررسی مدارک آغاز خواهد شد.

پیگیری تا زمان صدور ویزا

بعد از تشکیل پرونده در اداره‌ی مهاجرت، باید صبر کرد تا مسئول رسیدگی به پرونده مشخص شود تا متقاضی بتواند از طریق آن مسئول، پیگیر پرونده‌ی مهاجرتی خود شود. در این مرحله از متقاضی خواسته می‌شود که نقصی مدارک خود را در صورت وجود تکمیل کند. اگر تمامی این مراحل بدون مشکل سپری شوند، بعد از گذشت کمتر از ۲۴ ساعت  تا دوماه ( بسته به لود کاری دفتر بررسی کننده ) ویزای فرد صادر می‌گردد.

final-footer2
ارتباط با ما

پیام خود را برای وکیل شرکت بفرستید

Start typing and press Enter to search