بازدید از استرالیا از طریق ویزای توریستی و گردشگری

توضیحات کلی

هر ساله میلیون‌ها نفر با هدف‌های مختلف از طریق ویزای توریستی و گردشگری به استرالیا سفر می‌کنند. انواع ویزاهای توریستی استرالیا به متقاضیان این امکان را می‌دهد که از دوستان و اقوام خود دیدار کنند، در سمینارها و رویدادهای تجاری شرکت کنند یا به بازدید از استرالیا بپردازند. برای دریافت ویزای توریستی استرالیا ، متقاضی می‌بایست مدارکی نشان دهد که قصدش از سفر، فقط بازدید از این کشور است و هیچگونه قصدی مبنی بر ماندن در این کشور ندارد. دولت استرالیا تمامی ساب‌کلاس‌های ویزای توریستی استرالیا را حذف کرده و تمام بازدید‌کنندگان با هر هدفی می‌بایست از طریق ویزای 600 استرالیا اقدام نمایند. ویزای توریستی استرالیا و یا ویزای 600 استرالیا به صورت یک اقامت موقت استرالیا می باشد که به متقاضیان این اجازه را می دهد تا در استرالیا برای مدت کوتاهی که دلایل آن را ذکر کردیم در استرالیا بمانند.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی استرالیا به شرح زیر می باشد :

فرم درخواست ویزای 600 استرالیا

عکس جدید رنگی در ابعاد پاسپورتی

ترجمه شناسنامه

پرداخت هزینه های بررسی ویزای توریستی استرالیا

کپی گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ قصد ورود به استرالیا

دعوتنامه به همراه کپی پاسپورت یا ویزای فرد دعوت کننده با ذکر آدرس کامل و تلفن

هرگونه اطلاعات و مدارکی که نشان بدهند شما برای بازگشت به ایران دلایلی دارید مانند درآمدها شما ، دارایی های شما ، مسئولیت ها و …

 

متقاضیان می‌توانند از سه طریق برای دریافت ویزای 600 استرالیا اقدام کنند که در ادامه به بررسی هر یک می پردازیم :

ویزای توریستی استرالیا ساب کلاس 600 ویزای است که با آن متقاضیان می توانند برای تفریح، تعطیلات و بازدید از دوستان و اقوام با آن وارد استرالیا شوند. ویزای توریستی استرالیا و یا ویزای 600 استرالیا مناسب افرادی است که قصد یک سفر گردشگری به استرالیا را دارند.

مزایای ویزای توریستی و گردشگری استرالیا :

  • شما می توانید دوستان و خانواده خود را ملاقات کنید.
  • شما می توانید به عنوان یک توریست از استرالیا بازدید کنید و به تفریح و مسافرت بپردازید.

ویزای توریستی فامیلی استرالیا مختص افرادی است که قصد بازدید از خانواده دارند و اقوام آن‌ها در تمام مدت سفر اعلام حمایت مالی می‌کند. اگر خواهر و برادر یا اقوام یا دوستان شما در استرالیا هستند و شما قصد دیدار آنها را دارید، بهترین مسیر ویزای 600 استرالیا فامیلی با دعوتنامه است.

 

مزایای ویزای توریستی فامیلی استرالیا :

  • خانواده و دوستان خود را ملاقات کنید .
  • به عنوان یک توریست برای سفر گردشگری یا هر هدف دیگری به جز اهداف کاری یا معالجات پزشکی در استرالیا باشید.

این شاخه از ویزای 600 استرالیا مختص افرادی است که به منظور بازدید کوتاه از یک کسب و کار،‌ مذاکره‌ی تجاری یا شرکت در کنفرانس و رویداد تجاری قصد ورود به استرالیا دارند. ویزای 600 استرالیا که به ویزای بازدیدکننده تجاری استرالیا معروف است ، به متقاضیان خود این اجازه را می دهد تا از طریق کسب اقامت موقت کوتاه مدت استرالیا بتوانند برای شرکت در کنفرانس، مصاحبه شغلی، قرارداد کاری و از این قبیل موارد وارد کشور استرالیا شوند.

 

مزایایی ویزای بازدیدکننده‌ی تجاری استرالیا ساب کلاس 600 :

متقاضیانی که ویزای بازدیدکننده ی تجاری استرالیا را دارنند می توانند از مزایای آن استفاده کنند که شامل موارد زیر می شود

  • می توانید یک کسب و کار را راه اندازی کنید.
  • می توانید در جست و جوی استخدام باشید.
  • تحقیق ، مذاکره ، انعقاد قرارداد یا بررسی یک قرارداد تجاری
  • شرکت در یک کنفرانس ، نمایشگاه تجاری یا سمینار
  • بازدید رسمی از یک سازمان و یا رهبری یک فعالیت و یک بیزینس

توجه داشته باشید که دارندگان ویزای 600 استرالیا شاخه بیزینسی و تجاری نمی توانند

  • در یک سازمان و یا شغلی در استرالیا کار کنند و حقوق دریافت کنند.
  • فروش کالا یا انجام خدمات به طور مستقیم برای مردم

پیگیری تا زمان صدور ویزا

بعد از تشکیل پرونده در اداره‌ی مهاجرت استرالیا ، باید صبر کرد تا مسئول رسیدگی به پرونده مشخص شود تا متقاضی بتواند از طریق آن مسئول، پیگیر پرونده‌ی مهاجرتی خود شود. در این مرحله از متقاضی خواسته می‌شود که نقصی مدارک خود را در صورت وجود تکمیل کند. اگر تمامی این مراحل بدون مشکل سپری شوند، بعد از گذشت کمتر از ۲۴ ساعت تا دو ماه ( بسته به لود کاری دفتر بررسی کننده ) ویزای فرد صادر می‌گردد.

تشکیل پرونده‌ی مهاجرتی

بعد از جمع‌آوری مدارک، می‌بایست پرونده‌ی متقاضی به صورت آنلاین در اداره‌ی مهاجرت استرالیا تشکیل شود. بعد از پرداخت هزینه‌ی تشکیل پرونده ، پروسه‌ی بررسی مدارک آغاز خواهد شد.

جمع آوری مدارک

به دلیل حساسیت بالای اداره‌ی مهاجرت استرالیا بر روی ویزای 600 استرالیا ، جمع‌آوری مدارک را می‌توان مهم‌ترین قسمت از پروسه‌ی دریافت ویزای توریستی گردشگری استرالیا دانست. در این مرحله مدارک مورد نیاز با توجه به هدف بازدید کننده، توسط وکیل مهاجرتی استرالیا مشخص خواهد شد. مدارک تکمیلی ویزای گردشگری به شرح زیر است:
– گواهی شغلی با ذکر وضعیت اشتغال،‌ مدت اشتغال و پست سازمانی،‌ میزان حقوق دریافتی و تایید مرخصی توسط کارفرما
– دعوت‌نامه و کپی ویزای شخص دعوت‌کننده به همراه مشخصات کامل
– مدارک دال برا توانایی مالی
– مدارک دال بر قیدها و انگیزه‌ها برای بازگشت به کشور مبدا

توصیه می کنیم اگر قصد مهاجرت به استرالیا را دارید همین حالا اقدام کنید .( مهاجرت به استرالیا )

ارتباط با ما

پیام خود را برای وکیل شرکت بفرستید

Start typing and press Enter to search

Call Now Button