آخرین تغییرات اعلامی اداره مهاجرت استرالیا در زمینه ویزاهای تخصصی

خیلی سریعتر از چیزی که فکرش رو می کردیم اداره مهاجرت استرالیا ، تغییرات مورد نظرش در قوانین رو اعلام کرد .

به صورت تیتر وار عرض خواهم کرد :

جدول امتیازات ویزاهای تخصصی توسط اداره مهاجرت استرالیا دستخوش تغییراتی شده که به شرح زیر است :

امتیاز افرادی که همسر آنها اسکیل اسسمنت در کد رشته ای در لیست مورد استفاده و همچنین نمره زبان معدل آیلتس ۶ را دارند از ۵ به ۱۰ تغییر کرده است .( مطابق پیش بینی که کرده بودیم )

۱۰ امتیاز جدید برای افرادی که مجرد هستند و یا همسر آنها اقامت دایم یا شهروندی استرالیا را دارد اضافه شده است .

۵ امتیاز جدید برای افرادی که متاهل هستند و همسر آنها نمره زبان معادل آیلتس شش دارند اضافه شده است .

به نظر می رسد بر اساس شرایط رقابتی ،‌شرایط برای افرادی که متاهل هستند اما همسر آنها توانایی اخذ نمره زبان یا اسسمنت مثبت را ندارند ضعیفتر شده است .

با توجه به روال محاسبه امتیاز که تاکنون در مورد جداول امتیازی چند سطره وجود داشت ، فقط از یکی از امتیازات جدول می توان استفاده کرد و به نظر می رسد سقف امتیاز ده وجود خواهد داشت و امکان اخذ ۱۵ امتیاز برقرار نخواهد بود .

 

امتیاز اسپانسر ایالتی مناطق کم جمعیت از ۱۰ به ۱۵ تغییر پیدا کرد ( مطابق پیش بینی که کرده بودیم )

 

امتیاز افرادی که در استرالیا تحصیلات حداقل دو ساله در مقطع دکترا یا فوق لیسانس تحقیقی دارند ،‌از ۵ به ۱۰ افزایش پیدا کرده است .

اما نکته جالب توجه در مورد مزیتی که برای متقاضیان متاهل ایجاد شده است ،‌ تغییرانی است که در نحوه انتخاب متقاضیان دارای امتیاز یکسان ایجاد شده .

در مواقعی که امتیازات متقاضیان یکسان باشد ، بر اساس تاریخ ثبت ای او آی دعوتنامه ارائه می شود اما به نظر می رسد بر اساس تغییراتی که ایجاد شده است اولویت اول به متقاضیان متاهل که از امتیاز کامل اسسمنت و نمره زبان همسر استفاده کرده اند می رسد و همچنین  متقاضیان مجرد و در نهایت متقاضیان متاهلی که از امتیاز کامل همسر نمی توانند استفاده کنند ،‌به اولویتهای بعدی منتقل می شوند .

بدین معنی است که متقاضیان دارای همسر با اسکیل اسسمنت و نمره زبان معادل ۶ با امتیاز یکسان در اولویت هستند نسبت به متقاضیان متاهل بدون نمره زبان یا اسسمنت .

همچنین ساب کلاسهای ویزاهای رجیونال نیز معرفی شده اند :

۴۹۱ که جایگزین ۴۸۹ می شود و ۴۹۴ که جایگزین ۱۸۷ خواهد شد .

چند نکته در مورد این ویزاها قابل ذکر است :

فارغ از منطقه ای که اسپانسر شما شده باشد ،‌شما آزاد خواهید بود در هر کدام از مناطق رجیونال استرالیا اقامت داشته باشید.

در مدت سه سال اول این ویزاها امکان اقدام برای دیگر انواع اقامت دایم را نخواهید داشت.

ویزای ۱۹۱ از توامبر ۲۰۲۲ برای اخذ اقامت دایم دارندگان این دو نوع ویزا شروع به کار خواهد کرد که شرط حداقل در امد در سه سال گذشته را خواهد داشت .

بعد از بررسی های دقیقتر اطلاعات بیشتری در اختیار شما متقاضیان عزیز قرار خواهد گرفت.

 

صفحه اصلی ویزای کار استرالیا (کلیک کنید)

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

ارتباط با ما

پیام خود را برای وکیل شرکت بفرستید

Start typing and press Enter to search

Call Now Buttonمهاجرت به استرالیاسرمایه گذاری در استرالیا